Famke Louise voelt zich onveilig en neemt een bodyguard: “Beveiliging deze dagen”

Famke Louise voelt zich onveilig en neemt een bodyguard

Het is weer zover; Famke Louise voelt zich weer eens een keer onveilig. Dit keer neemt ze direct een bodyguard om haar angst een beetje weg te halen. Op Instagram deelt ze hoe ze samen met een beveiliger in de lift staat. Dit kan er alleen maar op wijzen dat er wat aan de hand is waarom ze beveiliging nodig heeft. Onder het verhaal op Instagram plaatst ze ook “Beveiliging deze dagen”. Welke reden zal ze hiervoor hebben?

Famke Louise voelt zich onveilig

Famke Louise krijgt natuurlijk enorm veel haat over zich heen. Een deel hiervan heeft ze zelf voor gezorgd, maar dit betekent niet direct dat ze zich onveilig hoeft te voelen. In het verleden is het regelmatig voorgekomen dat Famke Louise met van alles en nog wat bedreigd werd, waardoor het te verwachten is dat ze zich onveilig voelt. 

De kans is groot dat dit nu ook weer aan de hand is. Het lijkt mij niet dat ze met een andere reden een beveiliger bij zich heeft als ze gewoon in de lift staat. Wie zal haar dit keer bedreigd hebben? Zijn het haar volgers of heeft iemand haar op straat bang gemaakt? Hoe dan ook, waarschijnlijk helpt het niet voor haar om alles ook nog eens op Instagram te zetten. 

Komt er een volgende zwangerschap aan?

Een tijdje geleden hadden we al het vermoeden dat Famke Louise bezig is met de volgende zwangerschap. Ondanks dat we dit nog niet hebben kunnen bevestigen, weten we in ieder geval dat ze hier over na aan het denken is. De kans is ook aanwezig dat ze zwanger is en zich hierdoor sneller onveilig voelt. 

Ondanks dat Famke en haar vriend Denzel erg blij zijn met hun zoontje, lijken ze nog wel op zoek te zijn naar verdere gezinsuitbreiding. Het zal me niks verbazen als Famke Louise extra voorzichtig probeert te doen omdat ze zwanger is. Onder dit verhaal zet ze ook: “Beveiliging deze dagen”. Het kan dus niet anders dan dat de man op de foto een beveiliger is.

Famke louise beveiliger
Famke Louise voelt zich onveilig en neemt een bodyguard: “Beveiliging deze dagen” 3