Famke Louise is mogelijk weer zwanger: Opmerkelijke foto verwijderd van Instagram

Famke Louise is mogelijk weer zwanger

Famke Louise is mogelijk weer zwanger. De zangeres heeft een tijdje geleden al aangegeven dat ze meer kinderen wil en blijkbaar is ze hier ook mee bezig. Op Instagram deelt Famke Louise namelijk een opmerkelijke foto op haar verhaal die vervolgens weer verdwijnt. RealityFBI laat op hun verhaal weten wat voor foto dit om gaat. Het is een bijzondere foto waarop ze alleen haar buik en een open broek laat zien. Zal ze nu opnieuw weer zwanger worden?

De kinderwens van Famke Louise

Een tijdje geleden liet Famke Louise weten dat ze het in de toekomst wel ziet zitten om te beginnen aan nog meer kinderen. Het is natuurlijk de vraag of haar vriend Denzel dit ook ziet zitten, maar het lijkt erop van wel. Haar eerste kindje, Nowíe is in januari 2022 geboren, dus is inmiddels al anderhalf jaar oud. Dit is geen gek moment om aan een tweede kindje te beginnen. 

Als Famke Louise al zwanger is, wil ze dit nog niet delen, want ze heeft de foto direct weer van haar verhaal gehaald. Een volger van RealityFBI was zo snel om er een screenshot van te maken en door te sturen. Als Famke Louise weer zwanger is, is de kans groot dat ze dit geheim wil houden, want ze deelt er verder ook niets over. 

Onhandige actie

Het is natuurlijk erg onhandig om zo’n foto op je Instagram te zetten om hem vervolgens weer te verwijderen. De kans is groot dat er ook een andere reden achter zit waarom ze hem weer verwijderd heeft. Het kan een ongelukje zijn om zo’n foto te plaatsen, maar dat maakt het niet logisch om hem vervolgens weer te verwijderen. Zal er nog wat anders achter zitten?

Misschien wil Denzel helemaal niet bekend maken dat ze zwanger is of is Famke zelf bang dat ze hierdoor de komende tijd geen optredens meer kan doen. Hoe dan ook is het raar dat ze de foto plaatst en weer verwijderd. Ik ben benieuwd wat hier achter zit. Dit kan alleen de toekomst vertellen. De foto staat hieronder!

Famke Louise mogelijk zwanger
Famke Louise is mogelijk weer zwanger: Opmerkelijke foto verwijderd van Instagram 3