Evert Santegoeds reageert op aangifte Gordon: “Gordon moet even pas op de plaats maken”

Evert Santegoeds reageert op aangifte Gordon

Gordon heeft vanochtend aangegeven dat de aangifte die hij in Nederland wil doen om roddelexpert en hoofdredacteur van weekblad Privé Evert Santegoeds gaat. Evert Santegoeds heeft in zijn podcast Strikt Privé geantwoord op de mogelijke rechtszaak die hij door Gordon aan zijn broek krijgt. Hij lijkt het er helemaal niet mee eens te zijn en vindt: “Gordon moet even pas op de plaats maken”. 

De aangifte van vorige maand

Eerder deze week gaf Gordon toe dat hij vorige maand aangifte heeft gedaan tegen een Nederlander. Vanochtend heeft hij toegegeven dat dit ging om Evert Santegoeds. Gordon is namelijk van mening dat Santegoeds geen rekening heeft gehouden met zijn privacy en dat hij de genadeklap kreeg terwijl hij niet weerbaar was. Dit verwijt hij natuurlijk niet alleen aan Santegoeds, maar hij is wel de voornaamste reden voor Gordon. 

Naast een aangifte voor Evert Santegoeds kiest Gordon er ook voor om in Australië aangifte te doen tegen zijn ex, Gavin Rozario. Hiermee probeert de bipolaire cokejunk zijn ‘goede naam’ nog een beetje te redden. Het is wel bijzonder dat hij denkt dat er überhaupt nog een goede naam is die te redden valt. 

Evert Santegoeds over Gordon

Evert Santegoeds heeft in zijn podcast Strikt Privé zich laten horen over Gordon. Hij is het helemaal niet eens met de aangifte die hij aan zijn broek heeft gekregen. Santegoeds laat namelijk weten dat het liefdesleven van Gordon één grote puinhoop is, waar hij natuurlijk ook groot gelijk in heeft. Hij zegt ook dat er geen goede naam en eer meer is voor Gordon om te redden.  “Gordon moet even pas op de plaats maken”, laat Evert Santegoeds weten. 

Santegoeds zegt ook dat hij helemaal geen spijt heeft van het delen van de berichten. Er is ook niet echt een reden waarom hij hier spijt van zou moeten hebben. Wel zegt hij dat hij er laten misschien spijt van kan krijgen: “Waarschijnlijk wel als ik zo zit te brommen, maar zo ver zijn we natuurlijk nog niet”. Het is maar afwachten wat het OM hieraan gaat doen. Gordon zegt zelf dat ze het zwaar oppakken, maar ik betwijfel het.