Erica Meiland woedend op Linda de Mol: “Je kunt daar toch niet op vallen?”

Erica Meiland woedend op Linda de Mol

Erica Meiland woedend op Linda de Mol. De vrouw van Martien Meiland heeft een sterke mening over Linda de Mol en met name over Jeroen Rietbergen, waar Linda nog steeds een relatie mee heeft. Linda de Mol heeft nog geen duidelijkheid gegeven over haar relatie met Jeroen, maar iedereen weet dat ze nu weer bij elkaar zijn. Erica Meiland vindt daar ook wat van: “Je kunt daar toch niet op vallen?”. 

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol weer samen

Het lijkt erop dat Jeroen Rietbergen en Linda de Mol weer bij elkaar zijn. Vooral door de beelden van Rietbergen die de hondjes van Linda de Mol aan het uitlaten is, is het duidelijk dat ze weer samen zijn. Edwin Smulders, fotograaf van het weekblad Story, heeft Jeroen Rietbergen de laatste tijd regelmatig gespot bij het huis van Linda de Mol. Volgens hem heeft Rietbergen ook een aantal keren bij Linda geslapen. 

Erica Meiland boos op Linda de Mol

Erica Meiland is niet te spreken over Linda de Mol en haar relatie met Jeroen Rietbergen. Ze snapt niet hoe iemand als Linda de Mol die alles goed voor elkaar heeft weer terug gaat naar zo’n man. “Ze heeft een prachtig huis, genoeg geld, een eigen tijdschrift, dan zit je tocht niet te wachten op stoute Jeroentje?”, zegt Erica Meiland, “Het zal misschien lastig zijn. Alleen zijn is veel minder gezellig, maar dan ben je er wel vanaf”. 

Hier heeft Erica groot gelijk in, want wie zit er nou te wachten op een man die s*ksueel grensoverschrijdend gedrag vertoont tijdens het werken. Blijkbaar ligt dit voor Linda de Mol toch weer anders, want ze is niet de enige die vergevensgezind is. 

Dochter Linda de Mol vergeeft Jeroen Rietbergen

De dochter van Linda de Mol vergeeft Jeroen Rietbergen wel wat hij gedaan heeft. Ze zegt wel dat ze ‘boos en teleurgesteld’ was, maar dat Jeroen wel gewoon een goed persoon is. “Hij heeft ook goede dingen gedaan, voor mij, mijn broer en mijn moeder”, zegt Noa de Mol bij Vandaag Inside, “Ik wil mijn moeder graag gelukkig zien. Het is haar relatie, dus haar eigen keuze”.