Emma Wortelboer is een narcist: “Ik heb gemasturbeerd op mijn eigen succes”

Emma Wortelboer is een narcist

Emma Wortelboer deelt tijdens een TikTok van Spuiten&Slikken met ons hoe narcistisch ze eigenlijk is. Ze laat namelijk weten dat ze gemasturbeerd heeft op haar eigen succes. Heel veel narcistischer dan dat kan het niet worden. Emma Wortelboer staat er natuurlijk bekend om dat ze regelmatig onder de aandacht probeert te komen, maar dit gaat wel heel ver. 

Emma Wortelboer wil weer aandacht

We zien regelmatig dat Emma Wortelboer weer eens onder de aandacht wil komen. Wat is nou een betere plek om dat te doen dan bij een controversieel programma als Spuiten&Slikken. Ik snap niet hoe ze bij dit soort concepten komen, maar tijdens het programma Vraag of Teen, waarin Emma Wortelboer en Jurre Geluk een vraag eerlijk moeten beantwoorden of moeten zuigen aan een harige teen, beantwoord Emma Wortelboer de vraag: “Wat is het raarste waar je ooit op gemasturbeerd hebt?”. 

Hierna laat Emma Wortelboer direct merken hoe narcistisch ze eigenlijk is: “Mijn eigen succes”. Hoe hoog van jezelf ben je als je daarop kan masturberen. Ik blijf het bijzonder vinden hoe ver die dame nog kan zakken. Jurre Geluk snapt er zelf ook niets van, want hij zegt verbaasd: “Echt? Meen je dat?”. Blijkbaar wordt hij er zelf ook oncomfortabel van, want hij wil direct weg gaan.

@spuitenenslikken Vraag of Teen 🦶🏼 Wat is het raarste waar je ooit op hebt gem4sturbeerd? #vraagenantwoord #spuitenenslikken #lerenoptiktok ♬ origineel geluid – Spuiten en Slikken

Is dit oké om uit te zenden?

Natuurlijk zien we op tv wel vaker narcistische personen voorbij komen, maar Emma Wortelboer gaat hier wel heel ver in. Door deze vraag te beantwoorden, laat ze eigenlijk direct weten dat het oké is om narcistisch te zijn. Is het oké om narcistisch te zijn? 

Ik vind in ieder geval dat het geen plek verdiend in een programma waar vooral jongeren naar kijken. Wat voor beeld probeer je dan af te geven aan de jongeren? Dat het oké is om narcistisch te zijn en te masturberen op het prachtige beeld dat je van jezelf hebt? BNNVARA zakt steeds dieper door dit soort dingen uit te zenden en ook op TikTok te zetten. Het begon al bij de opnames van een p*rnofilm in de directiekamer, maar ze gaan steeds verder. Hoe lang gaat het duren voordat ze pedofilie of een andere misdaad goed gaan praten?