Emma Heesters gaat weer samenwonen met Wesley Hoedt: Komen ze er nu eindelijk voor uit?

Emma Heesters en Wesley Hoedt zijn nog bij elkaar

Emma Heesters gaat weer samenwonen met Wesley Hoedt. Heesters en Hoedt zijn volgens hun social media en dergelijke al een hele tijd uit elkaar, maar in de werkelijkheid is dit helemaal niet het geval. Ze zijn al vaker weer samen gespot, ondanks dat iedereen moet geloven dat ze niet meer samen zijn. Nu hebben ze besloten om samen een woning te kopen. Komen ze er nu dan eindelijk voor uit dat ze weer bij elkaar zijn?

Het appartement van Emma en Wesley

Emma Heesters en Wesley Hoedt hebben volgens BekendeBuren een appartement in Amsterdam gekocht. Het gaat hierbij om appartementen van het ‘SPOT-project’. Dit is een groot project waarin ze meerdere woontorens gaan bouwen. Het is wel bijzonder dat ze er zoveel aan doen om het te laten lijken alsof ze uit elkaar zijn, maar uiteindelijk willen ze wel weer samenwonen. 

Ze hebben samen een appartement van 1.119.000 euro gekocht. Het gaat hier om een grote woning van totaal 185 vierkante meter. Hiervoor krijgen ze drie slaapkamers en twee badkamers. Ze hebben een woning op de 31ste verdieping, wat inhoudt dat ze een mooi uitzicht hebben en niet zomaar samen gezien worden. 

Heesters faalt met achterhouden

Emma Heesters probeert sinds ze op Instagram heeft geplaatst dat haar relatie met Wesley Hoedt voorbij is eigenlijk constant te ontkennen dat dit gebeurd is. Helaas voor haar is ze niet zo voorzichtig als het gaat om gezien worden in het openbaar. Zelf probeert ze constant te ontkennen, maar inmiddels is het vooral een zielig toneelstukje geworden.

Inmiddels zijn Heesters en Hoedt regelmatig samen gespot en is Emma er ook mee geconfronteerd. Het enige wat ze doet, is het ontkennen van zijn bestaan in haar leven. Als je regelmatig weer gezien wordt met je ‘ex’ dan is het toch te verwachten dat je hier niet meer geloofwaardig in bent?