Emma Heesters en Wesley Hoedt straks officieel weer bij elkaar: “Insta-official komt steeds dichterbij”

Emma Heesters en Wesley Hoedt straks officieel weer bij elkaar

Emma Heesters en Wesley Hoedt proberen met toneelstukjes verborgen te houden dat ze nog in een relatie zitten. Volgens mij beginnen ze nu zelf ook eindelijk door te krijgen dat dit helemaal geen zin heeft. Ze zijn elkaar nu weer gaan volgen op Instagram, wat betekent dat het binnenkort weer officieel is. Ondanks dat het niemand boeide dat ze nooit uit elkaar zijn geweest, bleven ze een toneelstukje spelen, maar nu lijkt dit eindelijk voorbij te zijn, laat RealityFBI weten op Instagram. 

Het toneelstukje van Emma Heesters en Wesley Hoedt

Wesley Hoedt is een vreemdganger en hier draait niemand omheen. Hij is zelfs zo ver gegaan dat hij tijdens een vakantie meerdere dames op één avond heeft gehad. Emma Heesters heeft hierna op internationale vrouwendag aangekondigd dat de twee uit elkaar waren. Dit heeft echter niet zo lang geduurd, want ze zijn al snel weer samen gespot. 

De laatste keer dat ze samen een toneelstukje op aan het voeren waren, was op het vliegveld voor hun vakantie. Ze zijn beide in een andere gate gaan zitten, zodat het niet op zal vallen dat ze samen op vakantie gingen. Helaas zijn ze allebei gespot op het vliegveld naar dezelfde locatie. Dit soort toneelstukjes komen regelmatig voor bij de twee. 

Emma Heesters en Wesley Hoedt weer bij elkaar

De twee worden zo vaak samen gezien dat er niet meer om te betwisten valt, ze zijn gewoon nog bij elkaar. Ondanks dat heeft Heesters laatst heel hard haar best gedaan om dit te verbergen tijdens een interview met Shownieuws. Shownieuws is hier verder niet echt op in gegaan, maar het is dus wel duidelijk dat de twee weer bij elkaar zijn gekomen. 

Nu ze elkaar ook weer volgen op Instagram, gaat het waarschijnlijk niet lang duren voordat het ook weer officieel is dat ze weer bij elkaar zijn. Zo laat RealityFBI op Instagram ook weten: “Insta-official komt steeds dichterbij”. De kans is ook vrij groot dat nu ze elkaar weer volgen dat ze dit nieuws binnenkort aan ons gaan brengen. Waarschijnlijk kunnen ze er nu zelf ook niet meer omheen nu ze samen een appartement hebben gekocht