Emma Heesters deelt haar boezem met de wereld

Emma Heesters deelt haar boezem met de wereld

Emma Heesters deelt haar boezem met de wereld. Zangeres Emma Heesters gaat niet zo lekker in de liefde, dus ze heeft besloten om op Instagram haar boezem te delen. Ondanks dat ze dit liever niet in de media delen, is het wel duidelijk dat Emma Heesters samen met haar ‘ex’ op vakantie is. Tijdens deze vakantie deelt ze een foto in een badpak die net iets te veel laat zien. 

Emma Heesters en haar toneelstukje

Op het moment is Emma Heesters nog steeds een toneelstukje op aan het voeren over haar relatie met Wesley Hoedt. Een tijdje geleden heeft tijdens internationale vrouwendag al op Instagram gedeeld dat haar relatie met de voetballer Wesley Hoedt voorbij was. Niets bleek minder waar, want de twee zijn kort hierna gewoon weer samen gespot. Al doen ze hard hun best dat niemand hierachter komt, is het niet echt goed gelukt. 

Het is van Wesley Hoedt al een hele tijd bekend dat hij constant vreemd gaat. Niemand kijkt er meer raar van op dat Heesters weer een relatie met haar ex neemt. Nu is ze vooral gewoon een zielig toneelstukje aan het spelen in de hoop dat iedereen haar met rust laat. Het werkt alleen niet zo goed…

Emma Heesters laat net iets te veel zien

Op Instagram is te zien hoe ze heerlijk aan het genieten is van haar vakantie. Dit deelt ze met de wereld door haar boezem aan iedereen te laten zien. Ze is lekker op de Malediven aan het genieten van de warmte en de zon. Dit deelt ze samen met haar glimlach. Zo zet ze onder de foto: ‘Sm:)e 🫶🏼🌺✨! The world needs more of it ❤️’. Dit vindt toch niemand erg om naar te kijken?