Eloïse van Oranje probeert weer ophef te veroorzaken: Ze verschijnt opnieuw in badpak

Eloïse van Oranje probeert weer ophef te veroorzaken

Op het moment is Eloïse van Oranje in Italië te vinden voor een vakantie. Tijdens deze vakantie lijkt het er een beetje op dat ze op zoek is naar aandacht, want ze plaatst weer een foto waarop ze in een badpak te zien is. Zal ze weer op zoek zijn naar een manier om ophef te veroorzaken? Het zal mij namelijk helemaal niks verbazen als ze dit doet. Dit keer gaat er waarschijnlijk niemand zijn die er wat over zegt, zoals de vorige keer. 

Ophef over het badpak

Een tijdje geleden was er flinke ophef te vinden over Eloïse in een badpak. Dit ging met name over haar verschijning op tv. Tijdens het programma Het Perfecte Plaatje op Reis ging ze op de foto in een badpak. Hier is een grote ophef over geweest doordat royalty expert Jeroen Snel zei dat het niets is voor een lid van de koninklijke familie om op die manier op tv gezien te worden. 

Na dit gezegd te hebben, barste de storm los. Van alle kanten kreeg hij commentaar dat Eloïse gewoon in badpak rond mag lopen. Ook Jan en Dennis hebben hieraan mee gedaan. Destijds leek het er een beetje op dat Eloïse alles groter heeft gemaakt dan het daadwerkelijk was. Als dat het geval is, probeert ze nu waarschijnlijk ook weer een reactie uit te lokken. 

Eloïse in Italië

Nu ze in Italië te vinden is, lijkt het Eloïse blijkbaar opnieuw een goed idee om in badpak op de foto te staan. Dit plaatst ze ook expliciet op haar Instagram. De kans is klein dat er nog een royalty expert op in gaat en in de comments probeert ook niemand zich eraan te branden. Er is maar één comment die er een opmerking over maakt, maar waarschijnlijk wil niemand op die manier in de media komen. 

Hoe dan ook is het best een pikante manier voor Eloïse om op de foto te staan voor een vakantie. Zal ze hier weer commentaar op kunnen verwachten van de grote media? Ik verwacht het niet. Kijk zelf maar naar de foto’s van Eloïse!