Eloïse van Oranje deelt haar koninklijke boezem in een doorschijnend topje

Eloïse van Oranje deelt haar koninklijke boezem in een doorschijnend topje

Tegenwoordig zie je Eloïse van Oranje vooral op tv en in de media langskomen, maar ze is natuurlijk ook gewoon een influencer. Als vrouwelijke influencer is het tegenwoordig normaal om regelmatig je boezem op het internet te gooien. Ook Eloïse van Oranje is hiermee begonnen. In een doorschijnend topje deelt ze haar koninklijke boezem met de hele wereld. Wat zal haar oom, de koning hier wel niet van vinden?

Eloïse niet bang om zichzelf te laten zien

We kunnen wel stellen dat Eloïse niet bang is om zichzelf te laten zien. Eloïse was laatst helemaal in opspraak omdat ze tijdens Het Perfecte Plaatje in een badpak op tv te zien was. Royaltyjournalist Jeroen Snel heeft hier flink commentaar over gegeven en vond het niet kunnen dat Eloïse in badpak te zien was op tv. Zelf heeft Eloïse er geen problemen mee gehad en werd ze gesteund door iedereen. 

Op Instagram is dan ook goed te merken dat ze niet bang is om zichzelf te laten zien. De steun van iedereen die haar in badpak heeft gezien, heeft hier waarschijnlijk ook flink mee geholpen. Als gravinfluencer heeft haar dit flink wat meer volgers opgeleverd. 

Eloïse toont haar koninklijke boezem

Het is natuurlijk niet elke dag dat je een koninklijke boezem mag aanschouwen. Al deelt Eloïse wel vaker een pikante foto, is die meestal niet zo pikant als deze. Enfin, genoeg geluld. Kijk maar snel naar de foto!

Eloïse van Oranje koninklijke boezem
Eloïse van Oranje deelt haar koninklijke boezem in een doorschijnend topje 3