Duncan Laurence maakt geen vrienden bij Beste Zangers: “Hij vindt zichzelf belangrijker dan hij is”

Duncan Laurence maakt geen vrienden bij Beste Zangers

Duncan Laurence maakt geen vrienden bij Beste Zangers. Een tijdje geleden liet Duncan Laurence op zijn Instagram weten dat hij mentaal helemaal uitgeput is. Kort daarna vertrok hij voor het programma Beste Zangers naar Spanje gegaan. In het weekblad Weekend hebben zijn collega’s zich laten horen over hem. Zijn collega’s vinden de manier waarop hij zich gedraagt niet kunnen. 

Duncan Laurence overspannen

Duncan Laurence heeft ervoor gekozen om zijn album uit te stellen. Hij heeft in een heel lang emotioneel bericht op Instagram laten weten dat hij zijn album uit gaat stellen omdat hij overspannen is. Hierna heeft hij besloten dat het wel een goed idee is om mee te doen aan Beste Zangers nadat Mart Hoogkamer af heeft gezegd, vanwege zijn burn-out. Hierna waren de kijkers al niet blij. Iedereen vroeg zich af waarom hij wel mee kan doen aan Beste Zangers. 

Weer aandacht genereren

Zijn collega’s zijn blijkbaar niet zo blij met de deelname van Duncan Laurence. Een oud-deelnemer van Beste Zangers, Wolter Kroes, heeft zich laten horen over Duncan Laurence. Zo zegt hij: “Het is niet zo slim dat hij op social media heeft geroepen dat hij uitgeput is en vervolgens met Beste Zangers mee gaat”. Wolter geeft ook aan dat de opnames van Beste Zangers erg intensief zijn. 

Hierna vervolgt Wolter: “Ik denk dat Duncan Laurence de sterren van de hemel gaat zingen bij Beste Zangen, maar hij heeft wel een foutje gemaakt door op Instagram te schreeuwen over zijn oververmoeidheid. Gebruik niet elke keer social media om aandacht te krijgen. Hij krijgt veel stront over zich heen, maar dit is zijn eigen schuld. Hij vindt zichzelf belangrijker dan hij is. Hij ziet zichzelf als een enorme artiest in Nederland, maar zo groot is hij ook niet”.