Dries Roelvink wordt internationaal bekend: “Ik wist niet dat hij zingt?”

Dries Roelvink wordt internationaal bekend

Een tijdje geleden heeft Dries Roelvink een video op TikTok geplaatst waarin te zien is hoe hij wijn aan het testen is. In Nederland weten we natuurlijk wat voor een fijnproever Dries is, maar de video is internationaal viral gegaan. Nu krijg je grappige reacties van mensen die vanuit het buitenland reageren en Dries helemaal niet kennen. Een volger laat onder een TikTok waarin Dries een optreden laat zien weten: “Ik wist niet dat hij zingt?”. Dries is op het moment vooral een wijnproever voor iedereen. 

Het optreden van Dries Roelvink

Dries Roelvink was laatst in Leiden te vinden waar hij een optreden aan het geven was. Voordat hij dit optreden ging houden, heeft hij eerst even een TikTok opgenomen. Het ziet eruit alsof hij zelf heel blij met het resultaat is, maar het ziet er vooral lachwekkend uit. Hij laat namelijk in een TikTok zien hoe hij geconcentreerd aan het wachten is tot hij het podium op mag. 

In de comments krijgt hij hier ook redelijk wat commentaar op. Zo staat er bijvoorbeeld: “Hij denkt hij staat in Madamme Tussauds in het begin” en “De legende zegt dat hij hier al twee uur stond”. Ondanks dat krijgt hij ook veel positieve reacties. Het lijkt erop dat Dries Roelvink nu vooral een grap is geworden voor de meeste mensen. Dit is begonnen bij de wijnvideo die iedereen na is gaan doen. Enfin, kijk de video hieronder!

@driesroelvinkofficial

♬ origineel geluid – Dries.roelvink

Dries en het internationale publiek

Het lastige aan een trend als de wijnproefvideo is dat veel mensen je gaan volgen zonder dat ze weten wie je bent. Hierdoor krijg je mensen die vanuit het buitenland reageren op de video’s van Dries. Onder de TikTok die hij plaatst, staan daarom ook comments, zoals: “Ik wist niet dat hij zingt?” en “Wie was er nog meer aan het wachten tot hij een glas wijn ging proeven op het podium in plaats van zingen?”. 

Voor Dries is het alleen maar een voordeel dat hij nu meer volgers krijgt. Misschien lukt het hem dan om eindelijk een paar extra hits te maken, zodat hij mee kan doen met de Toppers. De kans is vrij klein dat de Toppers daarom zitten te wachten, want hij is niet voor niets afgewezen. Het zal me benieuwen of hij ooit mee mag doen. Voor zijn inkomsten doet het internationale publiek hem wel veel goeds.