Dries Roelvink wordt geconfronteerd met de harde waarheid: Zijn muziek wordt niet meer geluisterd

Dries Roelvink wordt geconfronteerd met de harde waarheid

Het zit Dries Roelvink de laatste tijd niet echt mee. Hij wordt de hele tijd afgewezen voor de Toppers en AT5 heeft hem ook geconfronteerd met de harde waarheid over zijn muziek; niemand luistert er meer naar. Ondanks dat Dries zelf denkt dat hij veel hits heeft gemaakt, zijn er maar weinig mensen die zijn muziek ook echt kennen. Op straat in Amsterdam gaat hij verschillende jonge mensen af om ze zijn muziek na te laten zingen. Dit gaat alleen niet zoals hij had verwacht. 

Te weinig hits

Dries Roelvink wil al een hele lange tijd samen met de Toppers een paar nummers zingen. Helaas voor Dries gaat dit hem niet lukken, want René Froger zit hier niet op te wachten. Froger heeft hem gezegd dat hij ‘te weinig hits’ heeft. Al heeft Froger zelf maar één hit, zijn de hits van Dries niet goed genoeg. 

Dries vond dit natuurlijk niet leuk om te horen, dus was hij een beetje geïrriteerd op Froger. Dit liet hij merken door zelf nog een keer naar René Froger uit te halen. Dries vindt namelijk dat hij meer hits heeft dan Froger zelf. Dit laat hij merken tijdens een interview. Hoe dan ook, Froger is zo’n beetje de baas van de Toppers, dus deze droom kan Dries wel vergeten. 

Dries geconfronteerd met de harde waarheid

AT5 plaatst op Instagram een video waarin Dries Roelvink geconfronteerd wordt met de harde waarheid. Ondanks dat hij een stuk relevanter is geworden door zijn wijnproef video, is hij nog steeds niet relevant te noemen. Niemand luistert meer naar zijn muziek. Met name jonge mensen kennen kleine stukjes van zijn teksten, maar zijn nummers zijn niet zo bekend. 

Voor Dries is dit waarschijnlijk een harde confrontatie met de waarheid geweest. Misschien wordt het voor Dries tijd om nieuwe muziek uit te brengen die wel geschikt is voor de jongere generatie. Enfin, het is in ieder geval grappig om te zien hoe Dries compleet afgaat tijdens de video en niemand weet hoe zijn nummers verder gaan. Kijk zelf maar naar de video hieronder!