Dries Roelvink pakt René Froger terug: “Je hebt zelf maar één hit gescoord”

Dries Roelvink pakt René Froger terug

Dries Roelvink doet al jaren wanhopig een poging om mee te mogen zingen met de Toppers. Gerard Joling en Jeroen van der Boom zeggen beide dat ze het wel prima vinden dat Dries een keer mee komt zingen, maar René Froger ziet dit niet zitten. Daarom heeft hij een tijdje terug tegen Dries gezegd dat hij eerst drie hits moet hebben voordat hij mee mag zingen. Dries pakte dit niet licht op en vuurt terug: “Je hebt zelf maar één hit gescoord”. 

Dries Roelvink op zijn teentjes getrapt

Het lijkt er vooral op dat Dries Roelvink een beetje op zijn teentjes getrapt is door de opmerking van René Froger. De beste manier om hem hier weer een beetje op terug te pakken, is natuurlijk terug vuren. Dries is zelf van mening dat hij wel voldoende hits heeft gehad. René Froger gaf aan dat 3 hits vereist waren om mee te zingen met de Toppers: “Zijn woorden zijn niet waar. Ik heb meerdere top-40 hits gehad, vier om precies te zijn, en een nummer 1 hit”. 

Dries zegt zelf wat onderzoek gedaan te hebben naar de carrière van René Froger. Hij zegt dat René Froger in zijn carrière maar één hit heeft gehad: Een Eigen Huis. “Een Eigen Huis is van zo lang geleden, in 1989, terwijl mijn nummer 1 hit uit 2011 komt”. 

Gerard Joling en Jeroen van der Boom

De Toppers bestaat natuurlijk niet alleen uit René Froger. Gerard Joling en Jeroen van der Boom hebben ook het een en ander laten horen aan Dries Roelvink. Ze hebben laten weten dat ze wel eens een goed woordje hebben gedaan om Dries mee te laten doen aan de Toppers, maar René het hier niet mee eens waren. 

Dries heeft wel al een heel plan gemaakt voor hoe hij een optreden met de Toppers voor zich ziet. Hij wil geen pauzeact zijn, maar juist de act waar de hele show om draait. Zo geeft hij aan: “Ik weet zeker dat als ik Ik Kom Eraan zing, dat de hele ArenA ontploft. Na Ik Kom Eraan komen de Toppers dan het podium op en zingen we samen nog wat verder”.