Douwe Bob verspreidt leugens over zijn dochters: “Hij laat het zelf afweten”

Douwe Bob verspreidt leugens over zijn dochters

Douwe Bob heeft voor LINDA een exclusief interview gegeven over de relatie met zijn dochters. In dit interview is hij niet helemaal eerlijk geweest. Dit laat Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal weten vanochtend. Douwe Bob doet in het interview zielig over dat hij zijn dochters niet meer ziet, maar Yvonne heeft contact gehad met de moeders van zijn dochters. Ze laat dan ook weten: “Hij laat het zelf afweten”. 

De kinderen van Douwe Bob

Douwe Bob heeft drie kinderen met drie verschillende vrouwen. Hij heeft twee dochters waar hij nauwelijks contact mee heeft en een zoon waar het contact wel goed mee is. “Ik snap dat de moeders van mijn dochters niet in de media willen en ik respecteer dat ook”, zegt Douwe Bob, “Ik heb nu te maken met drie verschillende vrouwen met een andere achtergrond die verschillende ideeën hebben over het leven en de toekomst”. 

Hij laat ook weten dat hij zijn dochters nauwelijks ziet op het moment. “Ik zie mijn dochters minder dan mijn zoon”, laat hij weten, “Eigenlijk zie ik ze op het moment helemaal niet en dat vind ik heel erg moeilijk”. Dit is ook direct waar de leugen hem in zit volgens Yvonne Coldeweijer. 

Douwe Bob wil zelf geen contact met zijn dochters

Yvonne Coldeweijer laat op haar juicekanaal in een interessant bericht weten dat het anders in elkaar steekt. “Volgens mij zit dit iets anders dan hij hier vertelt”, zegt Yvonne, “Ik weet dat beide moeders wel hebben geprobeerd hem erbij te betrekken, maar dat hij het juist zelf is, die het laat afweten”. 

Als Yv hier gelijk in heeft, vertelt Douwe Bob niet alleen een leugen, maar probeert hij het te laten lijken alsof de moeders van zijn dochters de fout in zijn gegaan. Zal Douwe zo ver willen gaan om zijn eigen reputatie hoog te houden? Hoe dan ook, het zijn weer de kinderen die hier de dupe van zijn. Zijn er ook BN’ers die niet alleen maar aan hun reputatie denken en ook hun kinderen mee naar onderen proberen te trekken? Het lijkt er namelijk niet op als je dit soort dingen leest.