Doutzen Kroes smeert volgers een levensgevaarlijk product aan: “Hopelijk ga je weer nadenken”

Doutzen Kroes smeert volgers een levensgevaarlijk product aan

Doutzen Kroes smeert volgers een levensgevaarlijk product aan. Ze staat vooral bekend als een topmodel, maar tegenwoordig is Doutzen Kroes ook influencer. Een onderdeel van het influencer zijn, is natuurlijk het promoten van verschillende producten. Doutzen doet dit niet zo goed, want ze smeert haar volgers een levensgevaarlijk product aan. Haar volgers zijn niet zo blij met de manier waarop ze dit product promoot. Onder haar post zie je ook een volger zeggen: “Hopelijk ga je weer nadenken”. 

Levensgevaarlijke olie

Het gaat hier om een levensgevaarlijke olie. Doutzen heeft op haar Instagram een post gemaakt waarin ze een bepaalde olie promoot. Doutzen is wel vaker in het nieuws geweest omdat ze rare uitspraken heeft. Ze is hierbij een goed voorbeeld van een ‘complotgekkie’. Met dit soort uitspraken hebben we een tijdje niks meer van haar gehoord, maar ze begint alweer. 

Dit keer gaat het om een olie die als vervanger voor zonnebrand zou moeten werken. Het enige probleem wat er met de olie is, is dat het niet als zonnebrand werkt. Het is geen vervanger, wat gevaarlijk kan zijn voor je huid. Door deze olie in plaats van zonnebrand te gebruiken, is de kans op huiskanker een heel stuk groter. Zelf staat Doutzen er blijkbaar volledig achter, zo zegt ze over het product dat je kunt ‘harmoniseren met de stralen van de zon’. 

Flinke kritiek op Doutzen

Als je zo’n levensgevaarlijk product promoot, is het natuurlijk te verwachten dat je hier flink wat kritiek op kunt krijgen. Voor het product dat ze aan probeert te smeren, betaal je 59 euro voor 100 ml van de olie. Natuurlijk krijg je dan niet alleen de olie, maar ook een bonus kans op kanker erbij. In de comments staat bijvoorbeeld: “Wat jammer dit!! Ga eens in gesprek met een dermatoloog, hopelijk ga je dan weer nadenken!!”

Haar volgers zijn absoluut niet blij met de manier waarop ze het product promoot: “Wat fijn dat Doutzen is gepromoveerd tot dermatoloog. Maar de dermatologen zullen er niet rouwig om zijn. Dankzij zo’n statement van deze nietszeggende vrouw, kunnen zij op veel klandizie met huidkanker gaan rekenen de komende jaren. Lekker bezig, Doutzen 👍🏻”. Dit kan nog wat worden.