Donny Roelvink over de scheiding van zijn ouders: “Het was een opluchting”

Donny Roelvink over de scheiding van zijn ouders

Donny Roelvink over de scheiding van zijn ouders. Dries Roelvink heeft tijdens een interview met LINDA het een en ander verteld over zijn zoon Donny. Donny is volop bezig met sport en heeft veel discipline. Dries vindt dat hij hier soms een beetje te ver in gaat. Tijdens zijn interview geeft hij aan dat dit waarschijnlijk komt door de scheiding tussen hem en zijn moeder. 

Donny gaat tot het uiterste

We zien regelmatig dat Donny tot het uiterste gaat. Donny is constant bezig met sport, waar we waarschijnlijk ook wel wat van gaan zien in De Roelvinkjes die weer terug komen. Dries Roelvink vindt dat zijn zoon hier soms een beetje te ver in door kan slaan. Dries zegt tijdens het interview dat Donny van jongs af aan al fanatiek aan het sporten was. 

Zo geeft Dries aan dat Donny als hij naar een restaurant ging een weegschaal meenam om al zijn eten af te wegen of gewoon zijn eigen eten meenam. Dries denkt dat hier wat achter zit. Hij zegt namelijk dat je alleen zoveel discipline kan hebben als je ergens mee zit. Hij vindt namelijk dat je deze discipline alleen op kan brengen als je ergens mee zit. 

Het perfecte plaatje

Dries zegt dat Dave Roelvink, de broer van Donny, vooral het perfecte plaatje mee heeft gekregen. Zo zegt hij: “Toen Dave 14 was en Donny 10, bouwde er steeds meer spanning op, je kon de scheiding voelen komen”. 

Een opluchting voor Donny

Zelf is Donny het er niet helemaal mee eens dat de scheiding geen goede zaak is geweest. Zo zegt hij: “Ik moet eerlijk zeggen dat ik het helemaal niet erg vond. Ik kreeg genoeg liefde van jou en mama, maar ik merkte wel dat er weinig liefde tussen jullie twee was”. 

Hierna vervolgt hij: “Het was niet echt een warm gezinsgevoel. We zaten nooit met z’n vieren aan tafel, dus ik vond het niet raar dat jullie uit elkaar gingen. Het was eerder een opluchting”. Nu alles weer helemaal goed gaat tussen de Roelvinkjes, heeft Donny nog steeds zoveel discipline. Zal Dries dan wel gelijk hebben?