Dít wil Maxime Meiland doen na Chateau Meiland: “Geen tv meer voor mij”

Dít wil Maxime Meiland doen na Chateau Meiland

Dít wil Maxime Meiland doen na Chateau Meiland. De Meilandjes kwamen uit het niets op tv terecht en hebben direct al goed gescoord. Maxime Meiland werd eigenlijk direct in de bekendheid gegooid en is het hier zelf niet helemaal mee eens. Maxime Meiland is niet meer van plan om nog op tv te komen als Chateau Meiland voorbij is. Nu het einde van de realitysoap eraan zit te komen, moet Maxime wel gaan bepalen wat ze wil gaan doen.

Maxime Meiland over haar ouders

Maxime Meiland vertelt in de Vlaamse krant Het Laatste Nieuws over haar ouders en de carrière die ze opgebouwd hebben. “We blijven niet voor het geld klussen, breken en kibbelen”, vertelt Maxime, “Mijn ouders storten zich graag op nieuwe dingen”. Martien en Erica Meiland zitten nooit stil, dat is wel duidelijk. Zo knappen ze regelmatig het een en ander op en zitten ze ook in de gemeenteraad. 

“Het is altijd zo gegaan. Ik weet eigenlijk niet beter. Ik kan het me voorstellen dat iedereen denkt: ‘Waar beginnen ze nou weer aan?’, maar voor ons is het een manier om weer energie te krijgen”. Helaas voor de familie Meiland is de kans groot dat het klusavontuur één van de komende jaren op gaat houden. “Mijn moeder is nog heel fit, maar mijn vader begint nu toch echt een oude man te worden”. 

Wat gaat Maxime doen na Chateau Meiland?

Als het einde van Chateau Meiland eraan zit te komen, is het natuurlijk maar de vraag wat Maxime dan gaat doen. Haar ouders hebben eigenlijk van tevoren bepaald wat Maxime gaat doen na Chateau Meiland. Maxime geeft aan niets meer op tv te willen doen: “Geen tv meer voor mij. Misschien voor erbij, maar ik vind opknappen het leukste dat er is”. 

De kans is groot dat ze dan precies hetzelfde gaat doen als haar ouders geprobeerd hebben in Frankrijk. Maxime zegt namelijk: “Ik weet nog niet precies op welke manier, maar ik denk dat dit wat wordt met huizen en interieurs”. De kans dat Maxime van de buis wordt gehaald is echter vrij klein. Na Chateau Meiland komt er wel wat nieuws met de Meilandjes.