Dit is het meest sentimentele sieraad van Monique Westenberg

Dit is het meest sentimentele sieraad van Monique Westenberg

Dit is het meest sentimentele sieraad van Monique Westenberg. Gisteren deelde Monique Westenberg een Instagram post waarin ze laat zien wat haar meeste sentimentele sieraad is. Natuurlijk moet ze ook even reclame maken voor haar kleding. Het meeste sentimentele sieraad van Monique is een ketting waarop de hartslag van haar overleden hond staat. Monique zegt dat ze deze ketting al 4 jaar lang om heeft sinds haar hond is overleden. 

Op vakantie toen haar hond overleed

Monique en André doen niet heel veel meer dan op vakantie gaan. Het is dan ook niet zo gek dat Monique en André ook weer op vakantie waren toen hun hond overleed. Dit was vier jaar geleden en toen waren ze samen op vakantie naar Mexico. Hun hond Donya is 14 jaar oud geworden. Aangezien Monique geen afscheid heeft kunnen nemen van de hond, heeft ze een speciaal sieraad om haar hond alsnog bij zich te kunnen dragen. 

De hartslag van haar hond

Ondanks dat ze op vakantie was toen haar hond overleed, heeft ze eerst de hartslag van Donya opgenomen. Deze heeft ze in het sieraad laten graveren. Zo laat ze in haar Instagram post hierover weten: “Op foto twee zie je mijn ketting. Die ik vier jaar geleden om heb gedaan en nooit meer af doe! Hierop staat Dunya’s hartslag gegraveerd en draag ik dicht tegen me aan!”. 

Blijkbaar zag Monique het al aankomen dat haar hond het loodje zou gaan leggen. Of het dan verstandig is om op vakantie te gaan, is een ander verhaal.