Dit is het huis van Rob Geus 

Dit is het huis van Rob Geus 

Rob Geus is een presentator en een kok. De meeste mensen zullen hem kennen van het programma ‘De Smaakpolitie’. Rob Geus heeft een aantal andere programma’s gepresenteerd zoals ‘Red mijn vakantie’ en heeft ook meegespeeld in verschillende programma’s. Hier heeft hij ook flink wat mee verdiend.

De meeste BN’ers hebben een groot dak boven hun hoofd. Dit is bij Rob Geus ook het geval. Rob heeft al op meerdere plekken gewoond, dus hij heeft genoeg geld om een huis te kunnen kopen. Hij heeft al minimaal 2 huizen gekocht samen met zijn huidige vrouw Suzanne. 

Waar heeft Rob Geus in het verleden gewoond?

Rob Geus had in 2015 een prachtige villa waar hij een tijdje gewoond heeft. Echter was hij er een stuk minder tevreden mee dan verwacht. Rob heeft zijn villa namelijk weer verkocht voor 6,2 ton. Deze villa had hij samen met zijn vrouw Suzanne. 

Samen hebben ze besloten dat de villa niets was. De villa staat in Heerlen, maar Rob en zijn vrouw wilden liever in Barendrecht wonen. Daarom hebben ze samen besloten om de villa weer te verkopen en naar Barendrecht te verhuizen.

EzZQeR5BaCuiTWAw5yPFIhAE XUL6wQLT0u94koGe1Z8bIrw1 U3DKYAs kn4vee84rOrUCjKMhuDFd0qH0 CBP S K12dDKuhdWl

Wat kost het huis van Rob Geus?

Het huis van Rob Geus waar hij nu in woont, is wel even een ander soort villa dan de andere villa waar hij in woonde. Ze hebben de enorme villa namelijk achtergelaten voor een huis in Barendrecht met een hele andere uitstraling. Het is ook absoluut geen kleine woning waar hij op het moment in woont, maar als je het met elkaar gaat vergelijken, is de woning in Heerlen toch groter. 

Rob Geus en zijn vrouw hechten dus minder waarde aan de ruimte en meer waarde aan de plaats waar ze wonen. Daarnaast ziet deze villa er huiselijker uit. De villa in Heerle was echt een villa, terwijl dit huis door kan voor een groot woonhuis. Dit huis heeft hij gekocht voor een onbekend bedrag, maar er is wel bekend dat hij een hypotheek heeft van minimaal 6,5 ton. 

Huis van Rob Geus
Dit is het huis van Rob Geus  4