Dit is het huis van Patty Brard

Dit is het huis van Patty Brard

Begin dit jaar heeft Patty Brard een nieuw huis gekocht, tenminste je kunt het beter een villa noemen. Patty is al jaren een BN’er en heeft hier ook flink wat geld mee weten te verdienen. Inmiddels is ze een beetje verwaand geworden en dit is ook goed te zien aan het huis van Patty Brard. Met haar flinke vermogen heeft ze ook een mooi stulpje weten te kopen. 

Waar heeft Patty Brard in het verleden gewoond?

In het verleden heeft Patty Brard al een aantal huizen verslonden. Het vorige huis waar ze in woonde was een villa aan de Amstel. Dit huis heeft ze met flinke winst weten te verkopen. Ze heeft namelijk 6 ton meer gekregen voor het huis dan ze er zelf voor betaald heeft. Zelf had ze ook nog eens voor ogen dat ze wat meer voor het huis zou vangen, maar dit is hem helaas niet geworden. Dit huis heeft ze verkocht ‘met het oog op de oude dag’, wat natuurlijk te verwachten is nu ze al 68 jaar oud is. 

Het huidige huis van Patty Brard

Inmiddels heeft Patty gekozen voor een nieuw huis in Almere Duin. Ondanks wat iedereen over de stad te zeggen heeft, vindt Patty dat iedereen niet zo moet oordelen. Het huis dat ze nu gekocht heeft, heeft ze gekocht voor 1,2 miljoen euro. De woning heeft een flink oppervlak van 284 m2 met twee slaapkamers. 

Patty laat ook weten dat dit het enige vrijstaande huis is in de Noorderduin. Ze heeft alle deuren in het huis op maat laten maken. Het huis van Patty Brard is in ieder geval een prachtige villa waar menig mens een moord voor zou doen. Patty zegt dat het een prachtige locatie is, vooral in combinatie met Ibiza, waar ze ook een huis gekocht heeft. Haar vakanties kan ze hier dan nog slijten. 

Huis Patty Brard
Dit is het huis van Patty Brard 3