Dit is het huis van Louis van Gaal 

Dit is het huis van Louis van Gaal 

Aloysius Paulus Maria van Gaal, ook wel Louis van Gaal genoemd, is een voetbaltrainer en een voormalig profvoetballer. Hij heeft bij vele verschillende clubs training gegeven zoals Ajax, FC Barcelona of AZ. Hij heeft dan ook heel wat geld in zijn carrière verdiend. Daardoor heeft hij een behoorlijk vermogen opgebouwd. Hier heeft hij dus zeker een mooi huis van kunnen kopen. 

Waar heeft Louis van Gaal in het verleden gewoond?

Louis van Gaal heeft niet alleen maar op de plek gewoond waar hij nu woont. Hij heeft verschillende huizen gehad zoals in Rotterdam, maar ook in Eindhoven. Natuurlijk heeft hij ook mooie vakantiewoning gekocht. Zo heeft hij een Zeeuwse vakantiewoning gehad, die hij in 2022 weer verkocht heeft. Deze woning kostte maar liefst 437.500 euro, maar dit is vooral een woning om te verhuren. Roompot is namelijk in beheer van deze woning. 

Louis van Gaal heeft natuurlijk op meer plekken gewoond dan alleen in Nederland. Op dit moment woont hij namelijk af en toe in Portugal. Als hij van de zon wil genieten kan hij naar Portugal toe gaan, want hier heeft hij ook een prachtige villa staan waar hij naartoe kan gaan als het hem allemaal te veel wordt. 

Zeeuwse vakantiewoning:

QuqbyEiacn7x2P4vrBRar6k2o7KyCWO5trji8b B 581xjtk73OmGT1CE52H0dzUvvPKInM7qhzSs6y7YecDY7kAtR mQPJQyui1 vbP8d00C M47vFMHvbRAh aGZ2GgfXj9ltMrYV59Lpo0Q7dMI

Wat kost het huis van Louis van Gaal?

Louis van Gaal heeft op dit moment een huis in Nederland. Dit huis staat in Noordwijk. Dit is een dubbel appartement waar hij behoorlijk wat geld voor heeft neergelegd. Het is een dubbel appartement waar hij 3,2 miljoen euro voor heeft neergelegd. Hij had al een appartement dat nog geen 2 kilometer van dit dubbele appartement vandaan is. Het over verhuizen zal dan ook geen zware klus zijn. Het huis van Louis van Gaal was nog in aanbouw toen hij hem kocht. 

De woning heeft zelfs een helikopter plaats waar hij gebruik van mag maken wanneer hij hier €1000 per maand voor neerlegt. Daarnaast mag hij gebruikmaken van alle faciliteiten van het hotel waar het dubbel appartement aan vast zit. Natuurlijk is dit tegen betaling, maar hij heeft de 3,2 miljoen euro uit eigen zak betaald. Dus wat extra betalen voor het hotel zal voor hem waarschijnlijk geen enkel probleem zijn.  cTTRXUMpw5ec1Sk3N Al5ztnwnDhYLUrqwO0GZrf8F1g QWDnsUOegMNgT D3aYpV 5s9POEMPkGh0ksc4z kRX1jGn cf0AQ3JGfc mlKE