Dit is het huis van Linda de Mol

Dit is het huis van Linda de Mol

Linda de Mol is een welbekende presentatrice. Daarnaast is ze ook actrice en was ze in het verleden creatief directeur van Net5. Ze is al jaren te zien op tv, waardoor ze erg bekend is geworden. Door ook in films te spelen zoals Gooische Vrouwen is ze nog bekender geworden dan dat ze in het begin was. 

Ze heeft ontzettend veel verschillende dingen gedaan. Ze heeft zelfs nog een enige tijd voor de radio gewerkt. Dit was helemaal in het begin van haar carrière. Hierdoor heeft Linda flink wat geld verdient. Het huis van Linda de Mol zal dan ook zeker niet tegen vallen. De kans is vrij groot dat ze in een ruim huis leeft en dan willen we natuurlijk graag weten waar ze woont. 

Waar heeft Linda de Mol in het verleden gewoond?

Linda de Mol komt oorspronkelijk uit Hilversum. Ze staan er om bekend dat ze op dit moment al een hele tijd in haar huis woont die ze in 2002 al gekocht heeft. Daarvoor is er niet heel veel bekend over waar ze gewoond heeft. Er is wel bekend geworden dat Linda de Mol voor allebei haar kinderen een benedenwoning heeft gekocht. 

In 2016 kocht ze al een benedenwoning voor haar zoon en in 2018 kocht ze ook een benedenwoning voor haar dochter. Het huis van haar geliefde zoon kostte Linda maar liefst 950.000 euro. Het huis van haar dochter kostte net wat minder, want daar heeft ze 875.000 euro voor betaalt. Beide kinderen hebben dus een leuk cadeau gekregen toen ze uit huis gingen. 

Wat kost het huis van Linda de Mol?

Linda de Mol woont zelf nog steeds op het landgoed Oud Crailo in Huizen. Het schijnt wel zo te zijn dat ze misschien wil verhuizen. De kinderen wonen er nu namelijk niet meer, waardoor het erg leeg aanvoelt. Daarnaast is haar man Jeroen Rietbergen natuurlijk ook niet meer altijd aanwezig in de woning. 

Tot nu toe staat deze woning nog niet te koop. Het onderkomen van Linda de mol zal maar liefst 7 miljoen euro op kunnen leveren. Voor Linda zal het zeker een goede zet zijn om de woning nu te verkopen, maar die kans is vrij klein. Ze heeft nu nog steeds niets van haar laten horen over de verkoop van de woning. 

icrhPNZe2BEmAB82YTWrUH9BSn658lENvE29LylZE79aykvQGwiPnP0Oi0Ne2BlJ UVbPuoTwcDgvu 6IuOYQ4ra5bfKJb9NiFYSvHGek8Son7AjwnVy0Gore bUYJ2yQJhaO7 4H4HDj8cU4 SNzrI