Dit is het huis van Dries Roelvink

Dit is het huis van Dries Roelvink

Andries Roelvink, ook wel Dries Roelvink genoemd, komt tegenwoordig steeds meer in de media. Hij is bekend door zijn zangkunsten, maar ook omdat hij een eigen realitysoap heeft gehad. Je kan met zekerheid zeggen dat Dries Roelvink aardig wat geld op zijn bankrekening heeft staan. Daardoor kun je er wel vanuit gaan dat Dries Roelvink in een paleisje woont. Hij heeft in ieder geval in verschillende huizen gewoond over de jaren heen, maar wij hebben gevonden waar hij nu woont. Dit is het huis van Dries Roelvink.

Waar heeft Dries Roelvink in het verleden gewoond?

In 2013 heeft Dries Roelvink in een hoekwoning gewoond. Deze hoekwoning wou hij vanaf en heeft hij daarom steeds in prijs verlaagt. Hierdoor heeft hij heel wat minder geld overgehouden van de woning. Hij heeft wel weer een nieuwe woning kunnen kopen. 

Dries Roelvink heeft ook een tijdje gewoond in een prachtige woning aan de PC Hooftstraat na de hoekwoning in Amsterdam. In 2017 woonde hij samen met zijn vrouw Honoria. Het is een appartement waar ze beide echt helemaal weg van waren. Dries zei zelf nog: “‘Het fijne van dit appartement is dat het een open keuken heeft. Ik vind het ontspannend om te koken. En als ik dat voor familie en vrienden doe, vind ik het leuk dat ik tussendoor een praatje met ze kan maken.”

Dries voelde zich helemaal thuis in deze woning. Hij heeft er zelfs een hele fotomuur gemaakt, wat hij het mooiste plekje in het huis vond. Toch is hij een jaar later toch verhuist naar een andere woning. 

UxOSDQXT7GSpr4 7Nq AIo5wWrHOrAVEG cm nbniPkmO9vAkZv8

Wat kost het huis van Dries Roelvink?

Het huis van Dries Roelvink staat nu nog steeds in de PC Hooftstraat in Amsterdam. Niet zomaar ergens, 100 meter verder van zijn oude woning. Hij is met zijn vrouw dus letterlijk een paar meter verplaatst. Hij wilde absoluut niet weg uit deze straat, maar hij wilde toch een andere woning hebben. 

Hij besloot daarom een woning 100 meter verderop te kopen, omdat hij hier wel een dakterras kan bouwen. Daarnaast was deze woonkamer beter volgens Dries. De precieze prijs van de woning is niet bekend, maar een woning in het midden van Amsterdam zal niet al te goedkoop zijn geweest.