Dit is het einde van Gordon: Gaan we hem ooit nog op tv zien?

Dit is het einde van Gordon

Dit is het einde van Gordon. Het is de laatste tijd nogal stil geweest rondom Gordon. Nu zijn laatste programma bij Talpa, Wat Een Uitvinding, het seizoen heeft afgesloten, zien we hem de komende tijd waarschijnlijk niet meer terug op tv. Waarschijnlijk was gisteren één van de laatste keren dat Gordon op tv te zien was. Hier was hij aangeschoven bij de talkshow van Simone Kleinsma, waar hij de kijkcijfers ook flink omlaag heeft getrokken. 

Gordon in tranen bij Simone Kleinsma

De talkshow waar Gordon gisteren te gast was, is Klassiekers met Kleinsma. Blijkbaar werd Gordon flink emotioneel van het programma, want hij was wederom in tranen te zien. In de talkshow vertelt hij hoe bepaalde liedjes van artiesten een grote betekenis voor hem hebben. Zelf zingt hij een liedje in het Afrikaans, wat hem iets te veel wordt. 

Gordon heeft laatst zijn woning in Zuid-Afrika verkocht, waar hij blijkbaar erg emotioneel van is geworden. Blijkbaar kan hij nog wel zingen, want het publiek vond het goed klinken. In 2016 is Gordon al gestopt met zijn zangcarrière en sindsdien heeft hij bijna niet meer gezongen. 

Het einde van Gordon op tv

Het gaat al steeds minder goed met Gordon. Ook als je het over zijn carrière hebt, ligt deze al een hele tijd stil. Nu Gordon zijn laatste programma gepresenteerd heeft, is de kans groot dat we niets meer van hem terug gaan zien. Er zijn waarschijnlijk nauwelijks mensen die dit erg vinden. 

Voor de kijkcijfers op tv gaat dit ook niet zo erg zijn. Gordon heeft zijn carrière op tv afgesloten met bizar slechte cijfers. De finale van Wat Een Uitvinding heeft een zwakke 365.000 kijkers gescoord. Ook zijn komst bij Simone Kleinsma was geen succes. Hier heeft hij 534.000 kijkers opgeleverd. Voor de kijkcijfers gaat het niet erg zijn dat we niks meer van Gordon gaan zien.