Dit is de man van Patty Brard

Dit is de man van Patty Brard

De man van Patty Brard is voor velen nog een onbekende. Patty Brard is inmiddels al 68 en heeft haar partner voor het leven gevonden. 14 jaar geleden is ze met hem getrouwd na een aantal mislukte relaties. Ondanks dat ze een tijdje gescheiden zijn van elkaar, zitten ze nog steeds gelukkig in hun relatie. Vanaf 2005 zijn ze dolgelukkig bij elkaar. De man van Patty Brard, Antoine van de Vijver, is veel op de achtergrond gebleven, maar wij brengen hem even naar de voorgrond. 

Wie is de man van Patty Brard?

Antoine van de Vijver is een succesvolle architect. Hij was eerst vooral in Nederland actief, maar hij heeft na het kopen van een huis op Ibiza hier ook veel gewerkt. Antoine is 5 jaar jonger dan Patty, dus inmiddels 63 jaar oud. Er is verder niet heel veel over de beste man bekend. 

Vorige relaties van Patty Brard

Er zijn veel anderen de huidige man van Patty Brard voor geweest. Ze is drie keer getrouwd geweest. Haar eerste huwelijk van met presentator Ron Brandsteder. Dit huwelijk heeft niet lang aangehouden, want binnen een jaar zijn de twee van elkaar gescheiden. Met haar tweede echtgenoot heeft ze een kind gekregen. 

Patty Brard heeft ook een tijdje een relatie gehad met Eric Peute, waarmee ze het tijdschrift Brard! uitbracht. Dit tijdschrift ging failliet en alle schulden kwamen bij Patty Brard op de naam te staan. Antoine van de Vijver is de enige die het tot nu toe zo lang met Patty Brard uit heeft weten te houden. 

De huidige relatie van Patty Brard

Patty Brard heeft door de jaren heen veel relaties gehad, maar haar huidige relatie is eigenlijk de enige die echt aan blijft houden. Ondanks dat ze ook wel wat trubbels hebben gehad, lijkt alles nu op rolletjes te lopen. Negen jaar nadat Patty haar huidige man ontmoet had, zijn ze getrouwd. De man van Patty Brard lijkt het met haar uit te kunnen houden.

Het huwelijk is ook nog wel een bijzonder onderdeel van de huidige relatie van Patty Brard. Antoine heeft haar op Valentijnsdag op live tv ten huwelijk gevraagd. Hierna hebben producenten direct bepaald dat ze een serie wilden maken van de weg naar het huwelijk toe. Inmiddels hebben ze samen een huisje in Almere en op Ibiza waar ze hun oude dag proberen te slijten.