Dit heeft Yvonne Coldeweijer bij elkaar weten te sparen door de jaren heen

Dit heeft Yvonne Coldeweijer bij elkaar weten te sparen door de jaren heen

Dit heeft Yvonne Coldeweijer bij elkaar weten te sparen door de jaren heen. De meeste mensen kennen Yvonne Coldeweijer eigenlijk alleen maar van haar juicekanaal. Al is ze hierdoor nog bekender geworden, had ze hiervoor al een naam opgebouwd. De koningin van de juice heeft door de jaren heen flink wat geld op weten te sparen. Wil je weten wat haar vermogen is? Lees dan snel verder!

De carrière van Yvonne Colderweijer

Yvonne Coldeweijer is dé persoon waar je moet zijn voor roddels over BN’ers (en af en toe iets minder bekende personen). Yvonne Coldeweijer zie je tegenwoordig vooral terug op haar Instagram, hier is ze namelijk het meest actief. Alle roddels die ze te horen krijgt, kun je via haar Instagram verhaal te weten komen.

De juice is echter niet waar de carrière van Yvonne Coldeweijer begon. Ze begon namelijk bij RTL4 als Keet bij Telekids. Van 2010 tot 2013 heeft ze deze rol gespeeld. In deze tijd is ze ook begonnen met een zangcarrière die iets minder succesvol is geworden. De eerste plaat die ze als Keet uitbracht is het grootst geworden. 

Daarna heeft ze meegedaan aan K2 zoekt K3, waarbij ze de finale net niet haalde. Later is ze nog een tijdje presentatrice geweest bij RTL4 voor programma’s zoals Wie is de Mol? en Campinglife. Hierna is ze verder gegaan met social media en is ze eigenlijk de wereld van de roddels in gerold. 

Hoe verdient Yvonne Coldeweijer haar geld?

Yvonne Coldeweijer verdient haar geld vooral met social media. Op het moment heeft ze 768.000 volgers op haar Instagram en 172.000 abonnees op YouTube. Deze kanalen gebruikt ze ook om haar eigen kleding, sieraden en tassen te promoten. 

Hoeveel heeft Yvonne Coldeweijer op haar bankrekening staan?

Wat Yvonne Coldeweijer precies op haar bankrekening heeft staan, kunnen we natuurlijk niet zeggen, maar we kunnen wel inschatten. De Quote heeft een inschatting gemaakt van haar verdiensten per maand. Deze schatten dat de juice koningin zo’n 40.000 euro per maand verdient. Dit houdt in dat ze ruim een half miljoen per jaar verdient. 

Yvonne Coldeweijer heeft door de jaren heen dan ook een flink vermogen op weten te bouwen. Wat haar precieze vermogen is, is niet duidelijk, maar het is te verwachten dat ze miljonair is, misschien wel multi-miljonair. Waarschijnlijk zal ze dit niet zomaar in beeld brengen, dus precies zullen we het nooit weten.