Dít deden de Meilandjes voordat ze bekend werden

Dít deden de Meilandjes voordat ze bekend werden

Dít deden de Meilandjes voordat ze bekend werden. Martien en Erica Meiland zijn vanuit het niets in het tv land gegooid en hier erg bekend geworden. Voordat ze bekend zijn geworden, hadden ze al flink wat geld, dus wat deden ze precies voordat ze in de schijnwerpers kwamen te staan? Voor Martien en Erica was de bekendheid eigenlijk gewoon een bijzaak, waar ze inmiddels ook weer goed gebruik van maken. 

Goed samenwerkende tegenpolen

Martien en Erica Meiland zijn eigenlijk complete tegenpolen, ook in het dagelijks leven. Martien is de excentrieke van het stel en Erica biedt de stabiliteit en is het meest serieus. Hoe dat op televisie speelt, speelde dat in hun werkleven ook zo. De twee hebben meerdere ondernemingen samen gehad, waar ze erg succesvol in zijn geweest. 

Hoe zijn de Meilandjes bekend geworden?

Martien en Erica Meiland zijn bekend geworden door hun deelname aan Ik Vertrek. Hier hebben ze in 2007 aan meegedaan. Dit programma liet zien hoe het gezin een nieuw bestaan op ging bouwen in Frankrijk. Ze hadden een kasteel in Frankrijk gekocht waar ze voor 2 jaar gewoond hebben. Hierna kreeg Erica last van heimwee en wilde ze weer terug naar Nederland. 

In de twee jaar dat ze in Frankrijk hebben gewoond, is het programma waar ze hun bekendheid aan te danken hebben ook begonnen, Chateau Meiland. Dit programma draaide om het opknappen van hun kasteel tot een bed&breakfast. Uiteindelijk is dit ze gelukt, maar hebben ze het kasteel verkocht en zijn ze weer terug naar Nederland gegaan. 

Wat voor werk deden Martien en Erica?

Martien en Erica werkten veel samen voordat ze op tv kwamen. Erica heeft een hele tijd bij een grote bank gewerkt en regelde alle zakelijke delen van hun ondernemingen. Nadat ze weer terug kwamen in Nederland na Ik Vertrek, is Erica bij een vastgoedbedrijf gaan werken. Op het moment is ze vooral bezig met tv maken, hun pension Code Rosé en haar deelname als gemeenteraadslid. 

Martien heeft een hele andere weg gekozen dan Erica. Hij is vooral bezig gegaan met de creatieve kant van het ondernemen. Hij heeft een opleiding tot kapper gevolgd, wat hij ook een tijdje als werk heeft gedaan. Daarnaast was hij verkoper en runde hij de woonzaak zelf.