Dion Cooper doet zijn mentor Duncan Laurence na: “Agenda leegmaken is de beste optie”

Dion Cooper doet zijn mentor Duncan Laurence na

Dion Cooper doet zijn mentor Duncan Laurence na. Een tijdje geleden heeft Duncan Laurence een heel verhaal opgehangen over hoe zielig hij eigenlijk wel niet is, maar dit heeft minder goed gewerkt dan hij had gehoopt. Hij verloor zijn geloofwaardigheid na mee te gaan doen aan de Beste Zangers. Dion Cooper heeft een iets minder grote stunt, maar pakt het nu wel op dezelfde manier aan. Blijkbaar is de bekendheid hem ook een beetje naar het hoofd gestegen. 

Duncan Laurence burn-out

Een tijdje geleden maakte Duncan Laurence in een heel emotioneel bericht op Instagram bekend dat hij zijn album uit ging stellen omdat hij ‘te veel energie in het promoten’ moest steken. Wat hij vervolgens wel heeft gedaan, is meedoen aan de Beste Zangers. Het was veel mensen al direct opgevallen dat hier iets niet klopt, want als je een burn-out hebt, is het ook niet verstandig om met de intensieve opnames van een tv-programma mee te doen. 

Duncan Laurence heeft waarschijnlijk zijn album uitgesteld door het slechte mentorschap dat hij bij het Songfestival heeft laten zien. Hij is pas naar Nederland komen vliegen toen het al een drama is geworden. Hiervoor was hij gewoon in Amerika om TikToks op te nemen. Die man heeft zijn prioriteiten goed op orde.

Dion Cooper gaat zijn mentor achterna

Blijkbaar heeft Laurence het goed geleerd aan Mia en Dion, want beide denken nu meer te kunnen ondanks dat ze compleet gefaald hebben tijdens het Songfestival. Cooper zegt dat hij nu eerst moet herstellen en dat hij deze festivalzomer daarom over gaat slaan. Ik heb zo het vermoeden dat niemand hem gaat missen op de festivals. 

In het bericht schrijft hij: “Hi iedereen, na alles van de afgelopen maanden is mijn batterij leeg. Ik had enorm veel zin om direct weer de studio in te duiken en deze zomer festival shows met mijn band te spelen, maar ik kan er niet omheen dat ik moet herstellen. Ik vind het onwijs jammer, maar gezondheid staat op 1 en daarom is de agenda leegmaken nu de beste beslissing. Thanks voor de waanzinnige support de afgelopen paar maanden. Much love, Dion”. 

Natuurlijk zijn de comments na zo’n bericht ook niet te missen. Hij krijgt nog bijzonder veel support van zijn volgers. Wel zitten er een aantal comments tussen die hem met de neus op de feiten drukken, al gaan ze wat ver: “LOSER!!! 😆😝Incasseer je verlies en doorrrrrr… Of nog beter, zoek een andere baan. Werk zat overal.😉”. 

Zitten jullie te wachten op Mia Nicolai of Dion Cooper tijdens een festival?