Dieetcoach Frank Lammers laat zijn mening horen over dieetpillen: “Nooit gebruiken!”

Dieetcoach Frank Lammers laat zijn mening horen over dieetpillen

Je kunt Frank Lammers vooral kennen van de Jumbo reclame en als voice-over van Massa is Kassa, maar dit is niet het enige wat hij tegenwoordig doet. Het is zijn volgers opgevallen dat hij de laatste tijd een beetje afgevallen is. Terwijl hij hierover vertelt, laat hij zich direct horen wat hij vindt van dieetpillen. Doordat hij afgevallen is, probeert hij nu ook dieetadvies te geven. Misschien kun je binnenkort wel afvallen met de hulp van dieetcoach Frank Lammers. 

Frank Lammers over dieetpillen

In een video op Instagram laat hij zich horen over dieetpillen en afvallen. Hij begint de video met: “Er circuleren nogal wat berichten over dat ik afslankpillen zou slikken”. “Dat is dus echt niet zo”, vervolgt hij, “Ik zal dat ook nooit doen. Voor de oplettende kijker, ik ben een klein beetje afgevallen, maar dat doe je volgens mij door hard te sporten en gezond te eten. Ik heb er de ballen verstand van”. 

Hierna lijkt het Frank Lammers een goed idee om mensen een dieetadvies te geven. “Mijn advies is om vooral niet op de weegschaal te gaan staan. En nooit nooit nooit afslankpillen te nemen”. Nu hij een beetje af is gevallen, lijkt het hem een goed idee om direct ook dieetadvies te geven. Overigens heeft hij wel gelijk met zijn advies. 

Voice-over van Massa is Kassa

Frank Lammers is nog steeds de voice-over van Massa is Kassa. Tot op de dag van vandaag blijft hij achter Peter Gillis staan. Angela de Jong heeft een begin dit jaar haar mening laten horen over Frank Lammers als de voice-over. Ze vindt het raar dat Lammers zijn stem nog steeds leent aan een crimineel als Peter Gillis. Al helemaal nu er naar buiten is gekomen wat Gillis allemaal uitgevreten heeft, is het raar dat Frank Lammers nog steeds zijn stem achter de serie wil hebben. 

Nu Nicol Kremers een rechtszaak is begonnen tegen Massa is Kassa om helemaal uit het nieuwe seizoen gehaald te worden, moet er toch wel iets beginnen te branden bij Lammers. Nicol heeft de zaak gewonnen en Talpa is nu bezig met haar verwijderen uit het nieuwe seizoen.