Dennis Schouten hater woensdag bij Roddelpraat

Dennis Schouten hater woensdag bij Roddelpraat

Dennis Schouten hater woensdag bij Roddelpraat. Wij hebben woensdag een hele speciale gast in de aflevering. Het is al weer een tijdje geleden dat onze Dennis bij de demonstratie was tegen de uitzetting van Howick en Lily, maar hier heeft hij een hele bijzondere dame gehad. Deze dame was het helemaal niet eens met de manier van interviewen. In de aflevering van komende woensdag gaan jullie zien hoe deze verhitte discussie doorgaat. 

Het interview met de dame

Vier jaar geleden heeft Dennis Schouten een interview gehouden met Jesse Klaver tijdens de demonstratie tegen de uitzending van Howick en Lily. Het interview met Jesse Klaver verliep best soepel, maar er was een bepaalde dame die constant door het beeld aan het lopen was. Het viel Dennis natuurlijk direct op dat de dame wat kwijt wilde, dus is hij haar hierna gaan interviewen. 

De dame was duidelijk geëmotioneerd en heeft Dennis nogal boos toegesproken. “Mevrouw u liep net drie keer door het interview; u wilde wat kwijt?”, zegt onze Dennis, waarop de vrouw eerst goed na moet denken wat ze gaat zeggen. “Ja… Weet je wat het is meneer, zolang we als mens niet kunnen kiezen waar we geboren worden, is de hele wereld van ons allemaal. En niet alleen van jou, omdat jij toevallig wit bent”. 

De dame was hier duidelijk boos, dus vraagt Dennis: “Wat doet u toch boos naar mij?”. “Ja, ik ben ook heel boos, wat denk je. Ik kan wel janken. Dit is gewoon schandalig”, zegt dat vrouw. Duidelijk is ze heel boos. Later in de video gaat het interview nog verder. 

Boos op Dennis Schouten

Het is te zien hoe de dame heel boos op Dennis Schouten is. Zo vervolgt het later in de video: “Ga nou eens wel naar de waarheid kijken, meneertje van Pow”, waarna ze Dennis helemaal uit probeert te schelden, “Met je cynische kutkop, die mag er ook op. Je kan me uitlachen, maar ik weer dat ik honderd procent gelijk heb”.

Het is een bijzonder interview om te zien, dus het gaat nog wat worden nu de discussie in de aflevering vervolgd wordt. Het kan er hard aan toe gaan als Dennis Schouten en de ‘doorgedraaide linksactivistische haat-Gerda’.