De relatie van Max Verstappen en Kelly Piquet begint uit elkaar te vallen: Kelly is weer niet aanwezig bij zijn race

De relatie van Max Verstappen en Kelly Piquet begint uit elkaar te vallen

Het gaat niet goed met de relatie van Max Verstappen en Kelly Piquet. Er gaan al een tijdje wat roddels rond over problemen in hun relatie. Het schijnt dat Kelly Piquet de laatste tijd niet meer aanwezig is bij de races van Max Verstappen. Het schijnt dat ze nog wel naar zijn wedstrijden kijkt, maar dit vanuit huis doet. Zal er wat spelen tussen de twee wat we niet weten?

Kelly Piquet bij de races van Max Verstappen

Eerder was Kelly Piquet eigenlijk elke keer wel bij de races van Max Verstappen te vinden. Piquet stond eerder altijd direct klaar voor Max om hem te feliciteren met zijn winst bij een race. Het komt steeds minder voor dat Kelly klaar staat voor Max. Het lijkt er ook op dat Max het helemaal niet erg vindt dat Kelly er niet meer elke keer staat. 

Op het moment is Kelly Piquet de wedstrijden van Max Verstappen nog wel aan het kijken. Dit doet ze vanuit huis en ze is ook niet bang om dit met iedereen te delen. De kans is groot dat ze geen zin meer heeft om over de wereld heen te reizen om Max te steunen tijdens zijn races, maar er kan ook wat anders tussen de twee spelen. 

Kelly Piquet in haar eentje

Het lijkt erop dat Kelly Piquet het helemaal niet erg vindt om alleen te zijn zonder Max. Ze vindt het bijvoorbeeld heerlijk om pikante foto’s te maken voor haar Instagram. Zo zie je regelmatig een foto van Kelly langskomen waarin ze in een bikini of badpak ligt te zonnen. 

Door dit soort foto’s vragen mensen zich steeds meer af wat er tussen de twee speelt. Er is nog niks bekend over wat er precies aan de hand is, maar de kans is groot dat we hier nog wel meer over gaan horen. Wat natuurlijk ook gewoon kan, is dat ze het beide gewoon druk hebben met hun eigen dingen. Als ze samen zijn, blijven we dit wel gewoon zien. De kans is dus klein dat de twee binnenkort uit elkaar gaan.