De relatie van Freek Vonk is voorbij: “De larvenzwangerschap was de druppel”

De relatie van Freek Vonk is voorbij

De relatie van Freek Vonk is voorbij. Na een paar jaar in een relatie te zitten met Franke Vedder is het nu alweer voorbij. Wat precies de reden is waarom ze uit elkaar zijn is niet duidelijk, maar we kunnen waarschijnlijk al aannemen dat dit vooral de schuld van Freek Vonk is. Yvonne Coldeweijer laat op haar juicekanaal weten dat Freek Vonk en zijn vriendin uit elkaar zijn. Blijkbaar is dit niet de eerste keer dat Freek Vonk op zo’n manier uit elkaar gaat met een vriendin. 

De relaties van Freek Vonk

Als je kijkt naar de relaties van Freek Vonk zie je eigenlijk direct al een overeenkomst. Al zijn relaties zijn van korte duur. Ze houden het meestal een paar jaar vol, maar hierna wordt er vaak een grens bereikt. Ook bij zijn vorige vriendin Eva was dit het geval. Wat zal hier de reden van zijn?

Freek Vonk hecht veel waarde aan zijn carrière. Hij is constant bezig met dieren en het lijkt er zelfs op dat hij deze boven zijn relatie zet. De kans is groot dat de larvenzwangerschap van Freek de druppel was voor Franka. Waarschijnlijk had ze al haar vraagtekens hierbij en is het geëscaleerd toen hij de larvenzwangerschap door wilde zetten. Dit laat Yvonne Coldeweijer ook weten op haar juicekanaal:

Larvenzwangerschap
De relatie van Freek Vonk is voorbij: “De larvenzwangerschap was de druppel” 3

De carrière van Freek Vonk

Het probleem met Freek Vonk is waarschijnlijk vooral dat hij alleen maar met zijn carrière bezig is. Het lijkt er zelfs een beetje op dat andere dingen hem niet interesseren. Hij krijgt steeds wel een relatie, maar deze weet hij niet langer dan een paar jaren te onderhouden. 

Freek Vonk laat in het lange bericht op Instagram weten: “Helaas bleek het voor ons een onoplosbare puzzel om onze levens op elkaar af te stemmen”. Waarschijnlijk is Kwak de larf één van de stukjes van de puzzel die niet bij zijn vriendin paste. Nu op naar de volgende relatie die weer een paar jaar van het leven van Freek Vonk in kan nemen. Het wordt vooral wachten wie het volgende slachtoffer gaat worden dat bezig mag zijn met de carrière van Freek Vonk.