De NPO heeft haar dieptepunt bereikt: “NPO 3 moet opnieuw naar lucht happen”

De NPO heeft haar dieptepunt bereikt

De NPO heeft haar dieptepunt bereikt. De oud-zenderbaas van SBS 6, Tina Nijkamp, heeft op haar Instagram laten weten dat NPO 3 steeds verder blijft dalen in kijkcijfers. Mensen zitten meer te wachten op andere programma’s om te kijken. Alle 3 de programma’s die NPO 3 uitzendt na het jeugdjournaal hebben belachelijk slechte resultaten behaald. Het lijkt erop dat er iets niet helemaal goed gaat bij de NPO op deze manier. 

De publieke omroep zakt steeds dieper

Dat het bij de publieke omroep niet altijd goed gaat, is wel duidelijk, maar op het moment zakken ze steeds dieper. Nu ze ook al geld hebben gegeven aan BNNVARA om een p0rnofilm te schieten, zijn steeds meer mensen klaar met de publieke omroep. Dit is ook terug te zien in de kijkcijfers. Vooral NPO 3 heeft hier flink onder te lijden. 

Rutger en de Nationalisten is wekelijks best een goed scorend programma, maar deze week had blijkbaar niemand zin om naar het programma te kijken. Het programma heeft een hele lage score van gemiddeld 110.000 kijkers behaald. Normaal scoort het programma veel beter. Of dit te maken heeft met de p0rnofilm of dat gewoon niemand meer zin had in Rutger Castricum, is niet helemaal duidelijk. 

NPO dieptepunt
De NPO heeft haar dieptepunt bereikt: “NPO 3 moet opnieuw naar lucht happen” 3