De Meilandjes organiseren een feest voor de fans: “Kost twintig euro”

De Meilandjes organiseren een feest voor de fans

Nu het nieuwe seizoen van Chateau Meiland alweer ten einde is, zijn de Meilandjes natuurlijk op zoek naar een andere manier om onder de aandacht te komen. Daarom organiseren ze een speciaal feest voor de liefhebbers. Dit laten ze weten op Instagram. Ze gaan een speciale ‘fandag’ organiseren om 450 fans te kunnen ontmoeten. Waar ze het precies gaan houden, is nog een geheim, maar Martien, Erica en Maxime zullen aanwezig zijn. 

De fandag

Natuurlijk is het niet gratis om de Meilandjes te kunnen ontmoeten. Daarom moeten fans hier twintig euro voor betalen. Om precies te zijn €20,02 laat Martien weten. In de video laten Martien en Erica ook weten dat er verschillende kraampjes zullen zijn met merchendise, hapjes en drankjes. Martien laat weten dat dit gratis is, waar Erica hem direct op verbetert. 

Wat ze precies gaan doen op de fandag is niet precies duidelijk, maar ze hebben in ieder geval een paar uur van hun leven uitgetrokken voor hun fans. Zo laten ze weten dat ze tussen half twee en half zes aanwezig zijn. Voor de fans is het altijd mogelijk om eerder te zijn en langer te blijven. 

Problemen met de fandag

Het regelen van de fandag gaat echter niet van een leien dakje. In de comments onder de post op Instagram is te zien hoe het meerdere malen fout gaat bij de volgers. Martien en Erica geven namelijk een compleet verkeerd e-mailadres door die helemaal niet bestaat, wat betekent dat er veel fans zijn die de fandag nu mis moeten lopen. De aanmeldingen moeten per e-mail gedaan worden, dus met een verkeerd e-mailadres kom je niet zover. 

Ondanks dat er een aantal kleine problemen zijn, zijn de reacties over het algemeen heel positief. Veel fans hebben veel zin om hun grote idolen een keer in het echt te zien. Het is alleen de vraag of de mensen 450 wel genoeg vinden. Ondanks dat dit de maximale hoeveelheid is, zijn er waarschijnlijk nog meer fans die staan te springen om de Meilandjes te ontmoeten. Deze hoeven echter geen twintig euro neer te tellen om ze te zien. Ze moeten dan direct een grote tweehonderd euro betalen voor een nachtje Code Rosé