De Meilandjes laten hun huishoudster Nadagé in de kou staan: “Ik heb grote financiële problemen”

De Meilandjes laten hun huishoudster Nadagé in de kou staan

De Meilandjes laten hun huishoudster Nadagé in de kou staan. Dit is allemaal gebeurd omdat Nadagé kanker kreeg. Omdat ze nu nog steeds aan het herstellen is, is het lastig voor haar om rond te komen. Tijdens een interview met Shownieuws laat ze hier meer over weten. Zo vertelt ze ook aan shownieuws dat haar voormalig werkgevers de Meilandjes helemaal niets meer van zich hebben laten horen. 

Nog steeds aan het herstellen

Als je kanker hebt gehad, kun je verwachten dat je nog een flinke tijd moet herstellen. Helaas voor Nadagé betekent dit ook dat ze nog steeds niet kan werken. Zo legt ze tijdens het interview uit: “Ik kan niet werken omdat ik te moe ben. Ik wil er eigenlijk helemaal niet over praten, maar ik heb grote financiële problemen”. 

De Meilandjes laten niets van zich horen

Op de steun van de Meilandjes kan Nadagé ook niet rekenen, want ze laten helemaal niets meer van zich horen. Afgelopen jaar heeft Erica Meiland haar nog wat geld gegeven, maar hierna hebben ze niets meer van zich laten horen. Nadagé ziet het zelf niet zitten om geld te vragen. Zo zegt ze: “Ik heb al een tijdje niets meer van de familie Meiland gehoord. Ik denk dat ik sinds januari al niets meer van ze heb gehoord”. 

Dit is niet het enige wat Nadagé niet mee zit, want ook met haar hondje Elliot gaat het niet goed. Zo geeft ze aan: “Hij heeft het zwaar. Omdat hij vijftien is, gaat Elliot heel slecht”. Het klinkt een beetje alsof de oud huishoudster van de Meilandjes vooral gewoon op zoek is naar een manier om weer wat extra geld afhandig te maken van de Meilandjes, maar dat kan ook aan mij liggen.