De Meilandjes halen uit naar Monique Westenberg: “Je moet weten wanneer het te ver gaat”

De Meilandjes halen uit naar Monique Westenberg

De Meilandjes halen uit naar Monique Westenberg. Tegenwoordig horen we steeds vaker dat de Meilandjes uithalen naar andere BN’ers. Ook dit keer is dat weer het geval. Nu pakken ze niet zomaar iemand aan, want ze gaan halen vol uit naar Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes. Blijkbaar zijn ze niet zo te spreken over de relatie die de twee met elkaar hebben. Vooral Maxime Meiland laat zich hierover horen. 

Maxime vindt het typisch

Maxime was niet bepaald verbaasd om te horen dat André Hazes en Monique Westenberg weer samen waren, maar ze begrijpt niet waarom ze het doet. Haar moeder, Erica Meiland, vond ook al dat Monique niet weer terug naar André moest gaan. Maxime zegt: “Het is typisch, want ze doet het alsnog, al zegt half Nederland dat ze het niet moet doen”. 

Wel zegt ze een idee te hebben waarom Monique weer terug is bij André: “Ik denk dat dit toch de hoop is dat het weer goed komt en hij het niet nog een keer gaat doen. Ik kan me dat helemaal niet voorstellen. Je moet weten wanneer het te ver gaat. Ik vind dat bij Monique zo typisch. Ik begrijp er helemaal niks van”. 

Erica Meiland mengt zich

Ook Erica Meiland heeft wat te zeggen over Monique. Zo laat ze weten dat Monique een groot risico neemt door een relatie met André te nemen. Ze zegt hierover tijdens een interview met Privé: “Het is altijd een risico. Met de rare jeugd die hij heeft gehad en de genen van zijn vader”. Wel zegt ze dat ze André erg sympathiek over vond komen in zijn documentaire, maar ze vindt niet dat Monique zich zo door André moet laten behandelen. 

Hierover zegt Erica: “Je kunt misschien van iemand houden, maar dit betekent niet dat Monique zich zo moet laten behandelen. Als iemand je continu blijft vernederen en slecht behandelt, kun je daar geen liefde in zien. Iemand is je dan niet waard en dan moet je je eigen plan gaan trekken”.