De geloofwaardigheid van Nicol Kremers gaat er niet op vooruit: Alle foto’s met Peter Gillis staan nog op Facebook

De geloofwaardigheid van Nicol Kremers gaat er niet op vooruit

De geloofwaardigheid van Nicol Kremers gaat er niet op vooruit. Nicol Kremers is natuurlijk niet de eerste persoon waar je aan denkt als het gaat om geloofwaardigheid. De beste dame gooit nu alles op angst voor Peter Gillis en wil alle beelden van haar uit Massa is Kassa hebben, maar ze heeft nog wel alle foto’s met Petertje op haar Instagram staan. 

Nicol geeft niet op

Na alle aangiftes van Nicol hadden we verwacht dat er een einde kwam aan alle problemen voor Peter Gillis, maar het blijkt allemaal alleen maar erger te worden. Nicol lijkt maar niet op te geven tot Peter helemaal kaal is getrokken. Dit keer is ze van plan een grote juridische zaak op te zetten over haar deelname aan het huidige seizoen van Massa is Kassa. 

Ondanks dat Peter en Nicol geen contact meer hebben, gaat het huidige seizoen van Massa is Kassa veel over Nicol Kremers. Nicol is hier zelf niet blij mee, want het zijn geen positieve stukjes van haar die naar voren komen. Peter maakt het een gewoonte om haar belachelijk te maken in de afleveringen. Helaas gaat Nicol hier nu een stokje voor steken. Voor Peter Gillis betekent dit niet veel goeds. 

Nicol Kremers is niet geloofwaardig

Als je ziet hoe Nicol Kremers alle foto’s met Peter Gillis nog op haar Facebook heeft staan, kun je direct al zien dat haar geloofwaardigheid niet zo groot is. Als je zo’n hekel aan iemand hebt en zo bang voor iemand bent, laat je toch geen foto’s samen op je Facebook staan?

We weten natuurlijk niet waarom deze foto’s er nog op staan, maar het is wel bijzonder dat ze deze erop laat staan. Het is helemaal niet handig dat ze dit zo laat. Misschien zien we binnenkort wel ineens dat ze alle foto’s van haar Facebook heeft verwijderd. Dit zal waarschijnlijk ook helemaal niemand verbazen.