De ex van Gordon heeft een nieuwe liefde gevonden: Dit is het volgende slachtoffer van golddigger Gavin

De ex van Gordon heeft een nieuwe liefde gevonden

De ex van Gordon, Gavin, heeft een nieuwe liefde gevonden. Het gaat weer om een rijke oude man. Op Instagram deelt deze man een aantal foto’s waarin hij samen met Gavin te vinden is. Onder deze foto is te zien hoe verschillende Nederlandse volgers van Gavin het nieuwe slachtoffer van Gavin proberen te waarschuwen. 

Het nieuwe slachtoffer van Gavin

Het nieuwe slachtoffer van Gavin is een rijke, Amerikaanse man. De man waar het om gaat heet Michael André Moreau. Zowel Gavin als Michael hebben een gezamenlijke foto gedeeld. De kans is groot dat de geschiedenis zich weer gaat herhalen, maar dit keer op een andere manier. Hoe dan ook kan het slachtoffer er niet raar van opkijken, want hij wordt veel gewaarschuwd door volgers van Gavin. 

Zo staat er bijvoorbeeld: “In Holland we say “Ren zo hard als je kunt!!!”” en “I hope somebody warns you about Gav in and his intentions! Hejust had an affaire with a Dutch celebrity and proposed to him and dumped him and sold his story to the tabloids! The guy is a golddigger please be aware”. Kortom, iedereen probeert hem te waarschuwen voor de intenties die Gavin heeft. 

Gaat Gordon ooit weer een nieuwe liefde vinden?

Nu Gavin weer geluk heeft in de liefde, is het maar de vraag of het ooit nog goed gaat komen voor Gordon. Na zijn gefaalde relatie met Gavin lijkt het voor Gordon niet meer goed te komen. Tot nu toe heeft Gordon geen geluk meer kunnen vinden bij de mannen. De kans is groot dat dit ook voornamelijk komt doordat Gordon vooral op golddiggers valt. 

De breuk met Gavin heeft Gordon niet veel goeds gebracht. Heel zijn leven is hierdoor uit elkaar gevallen. Gavin beweert dat Gordon door zijn moodswings de hele breuk heeft veroorzaakt, maar Gordon ziet dit anders. Ondanks dat lijkt het erop dat Gavin alsnog gewoon een golddigger is, want hij gaat weer voor een rijke man. Het is in ieder geval bijzonder om te zien dat de geschiedenis zich weer gaat herhalen. Zal hij deze man ook op dezelfde manier gaan behandelen als Gordon?