De eerste transfer van deze zomer is hier: Marcel en Gijs krijgen een vaste baan bij SBS

De eerste transfer van deze zomer is hier

De eerste transfer van deze zomer is hier. Elke zomer is er wel een transfer op tv te vinden. Dit keer zijn het Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman die een overstap maken. Het is bevestigd dat de twee de overstap van BNNVARA naar SBS gaan maken. Marcel&Gijs gaat waarschijnlijk na de vakantie ook nog terug komen. 

De snuffelstage van Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman

Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman vervangen nu al een aantal weken Vandaag Inside op SBS6. Het was eigenlijk gewoon een snuffelstage om te kijken of het beviel, maar nu blijkt het een daverend succes te zijn. SBS vindt het blijkbaar zo’n groot succes dat ze het niet bij een snuffelstage willen laten, maar de heren gewoon een volledige baan aan willen bieden. 

Dit houdt in dat Marcel en Gijs na nog zes keer op NPO3 Media Inside te presenteren overstappen naar SBS. Ze krijgen dan waarschijnlijk wekelijks een programma en worden de vaste vervangers voor Vandaag Inside. Zowel voor SBS als voor Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman kan het programma Marcel&Gijs een groot succes genoemd worden. Al hebben de kijkcijfers niet kunnen tippen aan Vandaag Inside, hebben ze het best goed gedaan. 

BNNVARA staat Marcel en Gijs graag af

BNNVARA heeft aangegeven dat ze Marcel van Roosmalen en Gijs Groenteman graag afstaan aan SBS. Oorspronkelijk hebben ze deze uitspraak gedaan over het vakantiebaantje van de twee, maar het lijkt erop dat ze het ook niet zo erg vinden dat Marcel en Gijs overstappen. 

Voor SBS is het een goede keuze geweest om de twee een plekje op de buis te geven als vervangers voor Vandaag Inside. Al hebben de heren niet zoveel aanzien als René van der Grijp, Johan Derksen en Wilfred Genee, ze doen het best goed als vervanger. Het is daarom ook geen gekke keuze van SBS om ze een eigen programma te bieden.