De complexe relatie van Ronnie Flex en Demi de Boer is toch niet zo complex: “Als gezinnetje op vakantie gegaan”

De complexe relatie van Ronnie Flex en Demi de Boer is toch niet zo complex

Ronnie Flex en Demi de Boer laten hun relatie altijd heel complex lijken, maar deze is minder complex dan ze het laten lijken. Ze zijn gewoon samen op vakantie gegaan. Ze hebben eerder al aangegeven in het tijdschrift LINDA dat ze nooit echt helemaal uit elkaar zijn gegaan, maar achter de schermen aan hun relatie wilden werken. RealityFBI deelt dat ze hier al flinke stappen in hebben gezet; ze zijn als een gezin op vakantie gegaan. 

De relatie van Ronnie Flex en Demi de Boer

Ronnie Flex en Demi de Boer hebben samen een dochtertje waar ze vanaf het begin al samen voor wilden zorgen. Tot nu toe liep dit nog niet helemaal op rolletjes. De twee hebben besloten om niet meer samen te wonen omdat hun relatie ‘te complex’ was. 

Toen ze uit elkaar zijn gegaan, was hun dochtertje Rémi net 1. Sindsdien heeft Ronnie Flex af en toe wat geplaatst over hoe moeilijk hij het heeft met vader zijn, al ziet niemand hem hier ooit echt moeite voor doen. Nu hebben ze het blijkbaar weer een beetje bijgelegd, want ze hebben besloten om met z’n drieën op vakantie te gaan. 

Kleine stapjes tot een nieuwe relatie

Waarschijnlijk wordt het kleine stapjes zetten tot de twee weer een relatie krijgen. Ze zeggen beide hiervoor open te staan en proberen het geen geheim te maken dat ze samen op vakantie zijn, dus ze proberen wel wat op te lossen. Aan het begin van de zomer zei Ronnie dat hij graag samen met Demi wil werken aan hun relatie in het vakantieboek van het tijdschrift LINDA

Zal de relatie na de vakantie wat minder complex zijn of gaan ze dan gewoon weer hun eigen weg? Hoe dan ook, het is niet erg voor de kleine Rémi dat ze haar ouders weer samen kan zien, al is de kans groot dat Ronnie weer met de eer gaat strijken. De toekomst gaat het ons zeggen of de relatie minder complex wordt of dat het gezeik nog maar net begonnen is. De beelden van de twee op vakantie van RealityFBI kun je hieronder zien!

Ronnie Flex Demi de Boer
De complexe relatie van Ronnie Flex en Demi de Boer is toch niet zo complex: “Als gezinnetje op vakantie gegaan” 3