De bekendheid stijgt Dries Roelvink naar zijn hoofd: “Dries heeft in ons conciërgehok gepist”

De bekendheid stijgt Dries Roelvink naar zijn hoofd

Dries Roelvink heeft het idee dat hij erg bekend is en alles kan maken. Ondanks dat hij dit tot op zekere hoogte ook kan, gaat hij nu wel heel ver. RealityFBI laat op Instagram verhaal weten dat een spion Dries Roelvink heeft zien pissen in een conciergehok tijdens een optreden. Daarnaast deelt Dries zelf ook dat hij ‘de bekendste Nederlander ter wereld’ is. Zelf vindt hij dit een mooie titel om te hebben, maar stijgt de bekendheid hem niet een beetje naar zijn hoofd?

Dries Roelvink: De bekendste Nederlander ter wereld

Gisteren heeft Loesoe.nl een artikel geplaatst over Dries Roelvink met als titel ‘Dries Roelvink nu officieel de bekendste Nederlander ter wereld’. Op Instagram deelt Dries het artikel nog een keer met de tekst ‘Officieel nu!’. Blijkbaar ziet hij de titel van bekendste Nederlander van de wereld wel zitten, want zijn volgende twee verhalen gaan hier ook over. 

Dries Roelvink bekendste nederla
De bekendheid stijgt Dries Roelvink naar zijn hoofd: “Dries heeft in ons conciërgehok gepist” 5

Het volgende verhaal dat Dries plaatst gaat over dat hij wel een pleintje naar zich vernoemd wil hebben. Loesoe.nl schrijft namelijk: “Zijn meest recente wijnvideo heeft intussen al veertig miljoen views en achtien duizend comments weten te vergaren. Dries’ video’s worden ook over de hele wereld nagedaan, waardoor het slechts een kwestie van tijd is voordat we in Nederland een vrije dag en meerdere pleinen naar de zanger gaan vernoemen”. Dries ziet het zelf wel zitten om een eigen plein te krijgen. Dit schrijft hij ook op zijn verhaal:

Dries Roelvink bekenste Nederlan
De bekendheid stijgt Dries Roelvink naar zijn hoofd: “Dries heeft in ons conciërgehok gepist” 6

Dries denkt dat hij alles kan maken

Dries Roelvink denkt dat hij alles kan maken nu hij ‘de bekendste Nederland van de wereld’ is. RealityFBI laat op hun verhaal weten dat Dries tijdens een concert in een conciergehokje heeft gepist. Een spion laat weten: “Ik weet echt bijna zeker dat Dries in ons congiërgehokje heeft gepist. Ik weet het, het had ook een dronken student kunnen zijn, maar het was backstage en studenten kunnen hier eigenlijk niet komen”. Zal Dries dit echt gedaan hebben?

Ik ging Dries ophalen bij de artiestenuitgang, maar ik kon hem niet vinden. Ik zag de deur van het conciërge half openstaan, dus deed ik de deur open en daar stond Dries! Hij keek me geschrokken aan. Later vonden we daar urine. Na dat moment zag ik hem ook buiten in een bosje pissen”. Zal de bekendheid Dries nu zo ver naar zijn hoofd gestegen zijn dat hij denkt dat hij dit soort dingen gewoon kan maken?

Dries pist in conciërgehok
De bekendheid stijgt Dries Roelvink naar zijn hoofd: “Dries heeft in ons conciërgehok gepist” 7