Clown Peter Gillis binnenkort te zien in het circus: “De circustent staat al klaar”

Clown Peter Gillis binnenkort te zien in het circus

Peter Gillis heeft een nieuwe manier gevonden om zijn vakantiepark te promoten. Om meer bezoekers naar zijn vakantieparken te trekken, heeft Gillis een circus ingehuurd om langs verschillende parken te gaan. Waarschijnlijk is dit een manier om wat meer bezoekers naar zijn parken te trekken, want door al het negatieve nieuws zijn er niet alleen minder kijkers voor Massa is Kassa, maar verliest hij ook bezoekers voor zijn vakantieparken. Zal hij zelf ook te zien zijn in het circus als clown?

Minder bezoekers voor zijn vakantieparken

De vakantieparken van Peter Gillis beginnen steeds verder leeg te stromen. Nu de grote vakantie er weer aan zit te komen, is het voor Petertje daarom belangrijk om meer bezoekers naar zijn parken te trekken. Als hij dit niet doet, is de kans groot dat zijn vakantieparken niet zoveel meer op gaan brengen. 

Door het negatieve nieuws wat er de laatste tijd om Peter Gillis heen hangt, is de kans aanwezig dat zijn vakantieparken hier flink onder gaan lijden. Vooral de Nederlandse bezoekers zitten niet te wachten op een vakantiepark van een bekende Nederander die graag vrouwen mishandeld. Zelf denkt Peter dat er niet zoveel aan de hand is, want ‘hoge bomen vangen veel wind’. 

Gaat het circus voldoende zijn?

Gillis probeert daarom alles uit de kast te trekken om meer bezoekers naar zijn vakantieparken te krijgen. Nu komt hij aan met een circus om meer bezoekers te trekken, maar de kans is groot dat hij nog meer gaat proberen. Als hij meer bezoekers voor zijn vakantieparken wil trekken, is er nog flink wat werk aan de winkel als het gaat om het promoten. 

Petertje heeft natuurlijk de hele tijd kunnen bouwen op zijn bekendheid van Massa is Kassa voor de promotie. Het schijnt dus dat zijn vakantieparken er ook niet uitzien. Misschien wordt het tijd voor Gillis om daadwerkelijk te werken aan het verbeteren van zijn vakantieparken in plaats van alleen maar te promoten. Misschien krijgt hij op die manier meer gasten.