Britt Dekker kladdert haar paard helemaal onder met roze verf: “Een Barbie paard”

Britt Dekker kladdert haar paard helemaal onder met roze verf

Britt Dekker heeft een nieuwe hobby gevonden. Ze vindt het een goed idee om haar paard helemaal onder te kladderen om vervolgens als een ‘Barbie’ op haar paard te rijden. Nu iedereen op social media wat in het roze plaatst, vindt Britt Dekker het ook tijd om haar paard onder te kladderen met roze verf. Zelf is ze heel trots op het resultaat en laat dit ook graag op Instagram zien. 

Britt Dekker bij Talpa

Britt Dekker heeft laatst haar contract bij Talpa weer verlengt. De presentatrice laat weten dat ze voor de komende drie jaar weer een contract heeft gekregen bij Talpa. Daarnaast geeft ze ook aan dat ze haar werkzaamheden voor AVROTROS door wil blijven zetten en kinderprogramma’s blijft maken. Ze heeft maar een druk leven met alles wat ze doet. 

Daarnaast is Britt Dekker namelijk ook constant bezig met haar activiteiten buiten de tv om. Ze is nog veel bezig met paardrijden en dus ook onzin zoals dit. Ze zegt zelf dat ze verder wil blijven gaan met haar sportambities. Vorig jaar oktober ging ze hier zo goed mee dat ze Nederlands dressuurkampioene is geworden. 

Britt Dekker en de Barbie hype

De laatste tijd is er een heuse Barbie hype gaande. Iedereen die actief is op social media vindt het nodig om te laten zien dat ze op Barbie lijken. Dit doen ze door in roze kleding op de foto te staan. Britt Dekker neemt deze trend nog een stukje verder en betrekt haar paard er ook in. “Als je een Barbie paard hebt, dan moet je natuurlijk mee gaan in de Barbie hype”, aldus Britt Dekker. 

Gelukkig voor haar paard is de verf die ze in zijn haar gesmeerd heeft niet permanent. “Oh, maak je geen zorgen. George’s haar was na één wasbeurt weer wit”, vertelt Britt Dekker. Het is in ieder geval een originele manier om mee te doen aan de trend van de Barbie film. Misschien zien we haar in de volgende paardenshow wel terug als een Barbie met een Barbie paard en roze haar.