Breek: Jan Roos is in het ziekenhuis beland

Jan Roos is in het ziekenhuis beland

We hebben een tragisch nieuwtje van Jan Roos ontvangen. Hij is in het ziekenhuis beland. Jan Roos is benauwd geworden na een longtest en heeft naar het ziekenhuis gebeld. Hij moest direct komen en is ook direct aan alle toeters en bellen gelegd. Het is ook al duidelijk waarom dit zo snel moest, want Jan krijgt te weinig zuurstof. 

Last van zijn longen

Tijdens de corona crisis is Jan hard geraakt door het virus. Hierdoor heeft hij last gekregen van zijn longen. Om even te controleren, moest Jan terug komen voor een longtest. Na deze longtest zijn de klachten weer op gaan spelen. Jan dacht er eindelijk vanaf te zijn, maar toen is het weer terug gekomen. 

De opname in het ziekenhuis

Na deze test is hij een beetje benauwd geworden, waardoor hij direct naar het ziekenhuis heeft gebeld. Hij mocht direct komen van het ziekenhuis. Eerst dacht Jan dat het gewoon een puffer ging worden, maar dit bleek niet het geval te zijn. 

Jan is direct aan de monitoren gelegd toen hij in het ziekenhuis arriveerde. Hij vindt het zelf een beetje overdreven, maar aangezien hij zuurstof tekort komt, willen ze hem constant in de gaten houden. Niet alleen zijn longen worden in de gaten gehouden, maar aangezien er minder zuurstof in zijn bloed zit, moet ook zijn hart in de gaten gehouden worden. Hieronder kun je de foto zien die Jan deelde:

Jan Roos ziekenhuis
Breek: Jan Roos is in het ziekenhuis beland 3