Bizar: Weekblad Party faked interview met Yvonne Coldeweijer

Weekblad Party faked interview met Yvonne Coldeweijer

Weekblad Party faked interview met Yvonne Coldeweijer. Nu Yvonne Coldeweijer zwanger is, staat zo’n beetje ieder roddelblad in de rij om een interview met haar te krijgen. Zelf zit ze hier niet zo op te wachten, dus reageert ze er nauwelijks op. Het weekblad Party heeft echter laten horen dat ze wel een interview hebben gehad met Yvonne Coldeweijer. Op haar Instagram verhaal deelt Yvonne dit bizarre verhaal. 

Yvonne Coldeweijer zwanger

Tijdens haar vakantie naar Griekenland liet Yvonne Coldeweijer weten dat ze al een hele tijd zwanger is van haar eerste kindje. Dit is natuurlijk mooi nieuws dat iedereen probeert te delen. Om er iets interessants van te maken, wordt er altijd gekeken door de roddelbladen hoe ze het exclusief kunnen maken. Een interview is natuurlijk de beste manier om te doen. 

Yvonne Coldeweijer is misschien een tijdje niet gelukkig geweest in de liefde, maar inmiddels heeft ze een vaste relatie waar ze erg blij mee is. Ieder roddelblad wil hier natuurlijk iets over schrijven en een exclusieve foto bij. Yvonne deelde op haar verhaal hoe de Party dit uit haar probeerde te dwingen. 

De rare werkwijze van het weekblad Party

Yvonne deelde ook een bericht dat het weekblad Party haar gestuurd heeft. Het bericht gaat om een foto die ze van Yvonne en haar vriend willen maken. Het is dan de bedoeling dat Yvonne en haar vriend niet poseren zodat het lijkt alsof ze niet op de foto willen. De volgers van Yvonne snappen er ook helemaal niets meer van, want Party heeft in de vorige editie een ‘interview’ met Yvonne Coldeweijer gedeeld. 

Dit is bijzonder, want er is helemaal geen interview geweest volgens Yvonne. Zelf zegt ze dat ze helemaal niet met het weekblad in gesprek is geweest. De maker van het tijdschrift heeft hier zelf ook wat over gezegd. Hij zegt zelf dat hij wel met haar gesproken heeft tijdens haar vakantie in Griekenland. 

Is dit de werkwijze van alle roddelbladen?