Bibi Breijman onder vuur wegens video op Instagram: ‘lekker onverantwoordelijk’

Bibi Breijman onder vuur wegens video op Instagram: 'lekker onverantwoordelijk'

Bibi Breijman onder vuur wegens video op Instagram. Ze heeft haar kind niet in de gordel. Haar volgers reageren daar erg kritisch op en noemen het zelfs ‘lekker onverantwoordelijk’. Bibi besluit daar aanvallend op te reageren en ook dat wordt natuurlijk niet gewaardeerd.

Bibi Breijman onder vuur wegens video op Instagram

Op Instagram heeft Bibi Breijman vol trots een video gedeeld van haar kinderen. Dat wordt haar niet in dank afgenomen. Het is namelijk een video waarin in ieder geval één van haar twee kinderen niet in een gordel zit en de zogenoemde ‘moedermaffia’ duikt daar meteen bovenop.

‘Lekker onverantwoordelijk’

Een bezorgde Wilma reageert op haar video: “dit filmpje kun je beter niet plaatsen… Komt weer een hoop commentaar op! En terecht!” Die reactie is niet eens heel erg, maar Bibi besluit in de aanval te gaan en reageert: “ze zat de hele reis op het dak, maar toen we door de hefboom waren mocht ze even bij haar broertje staan Wilmaaaaaaaaa”. Maar ook die reactie wordt niet gewaardeerd door een andere volger: “die reactie van Bibi slaat ook nergens op, beetje lollig proberen te doen maar het is gewoon niet normaal als je kind de gordel niet om heeft, lekker onverantwoordelijk”.

Denk aan jullie harten

Het wordt de ‘moedermaffia’ genoemd die nu volop negatief op de post van Bibi reageert. “Moedermaffia of niet je kind hoort vast te zitten.” Een andere ‘maffioso’ reageert: “Je verwacht het niet… kindje niet in de gordels… super schattig filmpje.. maar echt doe het 🙏🏻 alsjeblieft. Een knal en ze ligt door het voorruit.. ook met kleine aanrijdingen kunnen kindjes hun nek breken… En ik bedoel het echt goed… ❤️🙌” Lieve mensen, hoe zeer ik ook kan denken: ‘Bibi doe even normaal’, er is hier natuurlijk weinig aan de hand. Doe maar weer rustig. Denk aan jullie harten. Maak je druk.

Bibi Breijman reageert op boze reactie
Bibi Breijman onder vuur wegens video op Instagram: 'lekker onverantwoordelijk' 3