Beelden: Zo ziet Jaimie Vaes eruit op de cover van de Playboy

Zo ziet Jaimie Vaes eruit op de cover van de Playboy

Het is al een hele tijd bekend dat Jaimie Vaes op de cover van de Playboy komt te staan en nu is het moment eindelijk daar. Wij hebben beelden gevonden van Jaimie op de cover en we kunnen het vertellen; het is een teleurstelling. Maar goed, is Jaimie Vaes ook echt een BN’er te noemen?

Jaimie Vaes BN’er

De Playboy is nu al een hele tijd aan het pronken met dat ze weer een BN’er geregeld hebben voor op de cover van hun magazine, maar ik vind het ter discussie of Jaimie Vaes wel echt een BN’er is. Ze is vooral bekend geworden als ‘de vriendin van’. Iedereen kent haar eigenlijk alleen maar van de problemen met Lil’ Kleine. 

Jaimie Vaes heeft een hele lange tijd gezeur gehad met Lil’ Kleine. Dit is uiteindelijk zo ver gegaan dat Kleine haar hoofd tussen de deur van een auto gedaan heeft. De rest van het verhaal kent iedereen wel. Maar als je hierdoor bekend bent geworden, ben je dan wel echt een BN’er te noemen? Persoonlijk vind ik van niet. 

De reden dat Jaimie Vaes in de Playboy wil

Jaimie Vaes wil al jaren in de Playboy staan. Dit mocht ze echter niet van haar ex Lil’ Kleine. Dit is dus eigenlijk een actie om haar ex een beetje te stangen. Het lijkt op een laatste poging om Lil’ Kleine nog even een trap na te geven. De kans is groot dat hij deze actie ook niet zo kan waarderen. Maar ja, hij heeft er niets meer over te zeggen. 

De cover van de Playboy

Jaimie Vaes is zelf van mening dat het een groot succes gaat worden dat ze in de Playboy komt te staan. Het moet maar je ding zijn om naar een eend zonder kleren te kijken. De kans is groot dat er best wel wat mensen op zitten te wachten, maar dit maakt Jaimie Vaes niet direct een BN’er. 

Enfin, het moment is er dan toch; Jamie Vaes staat in de Playboy. Wij hebben direct al de beelden van de cover kunnen vinden. Op de cover proberen ze iets te laten zien, terwijl ze niets laten zien. Echte beelden van Jaimie Vaes in de Playboy kun je alleen nog maar in het blad vinden. Enfin, de beelden staan hieronder.