Beelden: Sylvie Meis laat haar gestolen tassen zien

Sylvie Meis laat haar gestolen tassen zien

Laatst is er bij Sylvie Meis ingebroken. De beste dame had 800.000 euro aan tassen liggen die allemaal mee zijn genomen. Wat grappig is om te zien, is dat ze in een oude video haar hele collectie met tassen laat zien. Kortom, ze laat gewoon zien aan de wereld welke tassen ze heeft. Blijkbaar heeft dit een inbreker aangetrokken, want een tijdje daarna zijn haar tassen gestolen

De gestolen tassen van Sylvie Meis

Er is laatst bij Sylvie Meis ingebroken. De actrice heeft hier flinke pech mee gehad, want er is voor 800.000 euro aan tassen gestolen bij haar huis in Hamburg. De Hamburgse krant heeft dit laten weten. Naast de tassen zijn er ook dure sieraden gestolen uit de woning van Sylvie. Op het moment dat er ingebroken werd, was Sylvie niet thuis. Ze was namelijk op vakantie naar Ibiza toen het gebeurde. 

Via het dakraam van de woning zijn de inbrekers naar binnen gekomen. Het dak werd bereikt door een nabijgelegen pand dat in de steigers stond. De inbrekers hadden het vooral gemunt op de tassen van Sylvie. Zo lag er een speciale uitvoering van het merk Hermès, die doorgaans voor zo’n 100.000 euro verkocht wordt. Er wordt nog onderzoek gedaan naar de inbraak. 

De tassencollectie van Sylvie Meis

Sylvie Meis heeft een tijdje geleden een video gemaakt waarin ze haar tassencollectie uitgebreid laat zien. Waarschijnlijk dacht ze er destijds niet zoveel bij, maar het heeft haar duur gekost. De video waarin ze de tassen laat zien, kun je onder dit artikel vinden. De kans is groot dat de inbrekers door deze video op het idee kwamen om bij haar in te breken. 

Het wordt voor Sylvie Meis ook nog wel een klusje om een schadevergoeding te krijgen van haar verzekering. Ondanks dat ze verzekerd is, moet ze hiervoor met de bonnen van de tassen aan kunnen tonen dat ze ze gekocht heeft. Daarnaast gaat ze dan ook direct een beter alarmsysteem moeten laten installeren. Ook al krijgt ze een vergoeding voor de inbraak komt het haar nog steeds duur te staan. Zo’n alarmsysteem is niet goedkoop om aan te laten leggen, al heeft Sylvie Meis genoeg geld.