Beelden: René Froger stomdronken tijdens optreden

René Froger stomdronken tijdens optreden

Tijdens zijn optreden op de zomertoer van RadioNL is te zien hoe René Froger stomdronken aan het zingen is. De beste man lijkt het blijkbaar een goed idee om vol van de drank het podium op te stappen. Van andere Nederlandse zangers, zoals Tino Martin weten we nu natuurlijk dat hij een drankprobleem heeft, maar misschien heeft Gordon dan toch gelijk met René Froger, al is het natuurlijk lastig om wat aan te nemen van een bipolaire cokejunk. 

René Froger laat Gordon stoppen bij de Toppers

Het is misschien al een tijdje geleden, maar René Froger schijnt de reden te zijn waarom Gordon weg is bij de Toppers. In 2009 heeft Gordon besloten om de Toppers te verlaten. Een paar jaar later heeft hij pas verteld wat hier de reden was. Het blijkt dus René Froger te zijn, omdat hij een enorm drankprobleem had. Waarschijnlijk moet je het met een korreltje zout nemen, want Gordon is nog steeds een bipolaire cokejunk, maar blijkbaar zit er wel een bron van waarheid in. 

“Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt”, laat Gordon weten in 5 Jaar Later van Jeroen Pauw, “Die man heeft zo’n enorm drankprobleem. Alles en iedereen wordt helemaal verrot gescholden. Het is angstaanjagend”. Bijzonder dat Gordon dit vertelt, terwijl hij 7 jaar later precies hetzelfde doet bij zijn verloofde. Hoe dan ook, het drankprobleem van René Froger is niet echt veranderd. 

Gordon zei ook dat Gerard Joling en Jeroen van der Boom veel last hadden van het drankprobleem van René Froger. Tot nu toe hebben ze het echter alleen maar ontkent. Zal er nu een hele grote zaak naar boven komen of zal het een eenmalig incident zijn? 

René Froger dronken tijdens optreden

Het is tijdens zijn optreden bij RadioNL Zomertoer te zien hoe René Froger stomdronken op het podium staat. Hij doet zijn best om nog goed te zingen, maar je kunt hem gewoon heel en weer zien schommelen. Daarnaast heeft hij ook flink wat moeite met het zingen zelf. Zal René Froger nu Tino Martin achterna gaan en krijgen we binnenkort een documentaire over zijn drankgebruik? Bipolaire cokejunk Gordon zal dit waarschijnlijk niet erg vinden. Enfin, kijk maar naar de beelden hieronder!

@ricardokoenders

♬ origineel geluid – Ricardo Koenders